Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Szpiegowanie w klanach.
jenkins:
"A to na kogo wychodzę w oczach Twoich koleszków gówno mnie obchodzi. Spływa to po mnie jak po rynnie. Niech sobie mówią co chcą - pierdole ich ."
.............jak na Admina prezentujesz niezły poziom, właściwie pod każdym względem. Od wchodzenia na zahasłowanego Ts do języka jakim przedstawiłeś się na otwartym forum. Za taki język Admini kikują i banują z serwera. Żenada wielka jednym słowem. Wiem, że spłynie to po Tobie ale myślę, że ktoś powinien zrobić tutaj porządek, scena jest tak mała, że tego typu akcje nie powinny mieć miejsca.
AdikPL:
I nie powinno byc takich adminów !!!!
Pozom jezyka swiadczy o poziomie kultury i inteligencji!!!!
Mati:
Jenkins, Ty się lepiej patrz żebym ja Ciebie z servera nie kicknał jak kurwisz na voipie.
EDIT: Zapewniam, że na serverze żadnej "kurwy" z moich ust nie usłyszysz. Całkiem inaczej wygląda to u Ciebie czy tam u innych. I jak już tak bardzo stawiasz na język to za każdą "kurwę" w ustach ludzi z Twojego klanu będzie kick. A ja już nie będe używać słów niecenzuralnych na forum.
EDIT 2: Max.pl, ja już powiedziałem. To czy będę mieć admina zależy tylko i wyłącznie od HA.
max.pl:
Obraz - całokształt twoich wypowiedzi, czyli żałosne tłumaczenie sie i nie poczuwanie sie do winy............czas pożegnać sie z funkcją admina dla dobra siebie i innych.
AdikPL:
WIelki PA Admin nie znosi krytyki widze, odgraza sie a powinien byc neutralny !!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version