Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Szpiegowanie w klanach.
Bathin:
W związku z tym że chłopiec w tzw "arafatce" (bardzo oryginalna i na czasie szmatka) zablokował nie wygodny dla niektórych temat, to jeszcze raz przytoczę interesujące mnie tematy:
"Od razu zaznaczam że to co zrobili wczoraj niektórzy z mojego byłego klanu to żenada, ale to co zrobił jeden typek (o nim niżej)
TO NAJWIęKSZE URESTWO JAKIE JEDEN KLAN MOżE ZROBIć DRUGIEMU !!!
A było tak:
Jakiś miesiąc temu nagle pojawił się na Asterze z tagiem 2nd.AD nijaki Caramba, pytam się naszych kto to, nikt nie wiedział. Osobnik ten powiedział że wkręcił go X, nie mogliśmy tego zweryfikować bo X był na wyjeździe. Typek dostał od nas wszelakie hasła i znikł, napisał że wyjeżdża. Nagle pojawił się wczoraj na treningu i był świadkiem żenującego występu kilku członków 2nd.AD no i się wszystko wydało.
Ścierwo szpieg (inaczej tego nie można nazwać) dzień wcześniej podszył się pod innego członka klanu który jeszcze nie wrócił z wyjazdu i w najlepsze siedział jakiś czas na TS, zagadywany milczał.
Panie MAti, to co się dzieje na TS innego klanu to ich sprawa, podsłuchiwanie, nagrywanie i podszywanie się pod innego członka klanu to jak wspomniałem największe URESTWO, że nie wspomnę o fałszywym przystąpieniem do klanu w celu podpatrywania treningów itd.
PRZESTRZEGAM INNE KLANY, WAS TEż TO MOżE SPOTKAć, ALBO JUż SPOTKAłO !
Pzdr"
I jako kontynuacja:
Może podyskutujecie o szpiegowaniu w klanach.
Ok, rozmowa Matiego z Guderianem na GG:
Mati (13-08-2007 21:09)
nawet nie wiem ze u was jest taki ktos
Guderian (13-08-2007 21:10)
no to kto to byl w takim razie??
Mati (13-08-2007 21:11)
a uwierzysz mi, ze to ja bylem u was na tsie i na stronce ?
Mati (13-08-2007 21:12)
ja na prawde duzo wiem kolego
Guderian (13-08-2007 21:12)
lol niebadz dieckiem
Mati (13-08-2007 21:13)
i nie chcialem tego wykorzystywac, ale nie lubie jak sie ze mnie i kumpli robi chujow
Mati (13-08-2007 21:14)
moge jeszcze wiecej namieszac, ale nie chce
Guderian (13-08-2007 21:14)
na przyklad
Guderian (13-08-2007 21:14)
mozesz namieszac a wiec sie popisz
Mati (13-08-2007 21:14)
niech cie to juz nie interesuje ;)
Mati (13-08-2007 21:33)
tkwij sobie w tej swojej niewiedzy dalej
Guderian (13-08-2007 21:0
czyli kto to byl
Mati (13-08-2007 21:0
hans kloss z mojego avatara xD
Jeżeli Mati sensownie wytłumaczy że nie maczał w tym palców publicznie go przeproszę.
trawiator:
--- Quote ---W związku z tym że chłopiec w tzw "arafatce" (bardzo oryginalna i na czasie szmatka) zablokował nie wygodny dla niektórych temat, to jeszcze raz przytoczę interesujące mnie tematy:
--- End quote ---
Jeżeli w tym temacie znów zejdzie na inny temat to też go zablokuje. I aby nie było mało to ostrzeżenia też się posypią.
szpara16:
yyyyy normalnie chamstwo w państwie...
...ludzie szkoda słów....
_KaszpiR_:
--- Quote ---...Typek dostał od nas wszelakie hasła i znikł...
--- End quote ---
To jakby ktos na imprezie powiedzial ze jest znajomym twojego ojca, mimo ze te osobe widzisz pierwszy raz, i dalbysm mu klucze do mieszkania a ktoregos pieknego dnia okazalo sie ze masz wyczyszczona chate.
no do kogo mialbys pretensje, do kolesia ze cie okradl, czy do samego siebie ze mu dales klucze?
zastanow sie zanim cos napiszesz, bo ja widze ze zaczynacie naskakiwac sobie do gardel i robilc zajebisty burdel na nadzwyczaj malej scene.
zal mi sie robi ze kilkanascie osob pracuje aby sie fajnie ze soba bawic i z czasem zaczynaja sie takie syfy z powodu czyjejs naiwnosci.
przypomina mi sie kampania reklamowa dziecko w sieci.
Bathin:
--- Quote ---trawiator :Jeżeli w tym temacie znów zejdzie na inny temat to też go zablokuje. I aby nie było mało to ostrzeżenia też się posypią.
--- End quote ---
Prosiłem o usunięcie zbędnych postów a nie blokowanie całego wątku.
--- Quote ---_Kaszpir_:To jakby ktos na imprezie powiedzial ze jest znajomym twojego ojca, mimo ze te osobe widzisz pierwszy raz, i dalbysm mu klucze do mieszkania a ktoregos pieknego dnia okazalo sie ze masz wyczyszczona chate.
--- End quote ---
A wg Ciebie to co powinniśmy zrobić, wywiad środowiskowy ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version