Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Szpiegowanie w klanach.
Mati:
Nie odgrażam tylko stawiam sprawę tak jak kolega. I tyle. Jak tak bardzo chcesz abym nie miał tej funkcji to napisz petycje do HA i już. Może Ci wyjdzie.
jenkins:
--- Quote ---Mati :
Jenkins, Ty się lepiej patrz żebym ja Ciebie z servera nie kicknał jak kurwisz na voipie.
EDIT: Zapewniam, że na serverze żadnej "kurwy" z moich ust nie usłyszysz. Całkiem inaczej wygląda to u Ciebie czy tam u innych. I jak już tak bardzo stawiasz na język to za każdą "kurwę" w ustach ludzi z Twojego klanu będzie kick. A ja już nie będe używać słów niecenzuralnych na forum.
--- End quote ---
......Boże, nie rób tego o Wielki adminie, przyrzekam poprawę i więcej nie będę grzeszył, pójdziemy całym klanem zbiorowo się wyspowiadać, tylko się zlituj i nas nie kickuj, a przynajmniej mnie daruj....... a poważnie to mnie nie strasz bo ja się nie boję, klnę bardzo rzadko na na voip to prawie w ogóle się nie odzywam. Poza tym to Ty wymagasz i dajesz przykład a jak to wygląda to każdy widzi, miałeś hasło i je wykorzystałeś, jak znajdziesz kluczyki do samochodu to nim odjedziesz?. To bardzo ciekawa filozofia, bo mimo wszystko wierzę, że większość ludzi jednak by tak nie zrobiła.......... nie pozdrawiam
max.pl:
Mati - jeszcze kilka twoich wypowiedzi i żadna petycja nie będzie potrzebna :D
AdikPL:
7. Admin ma być wzorem dla innych graczy.
12. Adminem może zostać tylko gracz stosujący się do regulaminu, często grający na serwerze oraz wykazujący się inteligencją i kulturą osobistą
To bardzo ciekawe 2 punkty regulaminu adminów RO . chyba nie spełniasz ich !!!
Alex:
Ja wiem tylko jedno: jeżeli nie jesteś zaproszony na zahasłowany serwer/ts/vent czy co tam innego to nawet znając hasło nie należy tam "włazić". I to nieważne w jakim celu. Stosując "filozofię" Matiego, w przypadku gdy admin "sypnie" się z loginem i hasłem na serwerze to można sobie dla "śmiechu" pokikować czy pobanować grających "frajerów".
ps. AdikPL-regulamin nie dotyczy adminów. Jeżeli by tak było, to za taki wybryk Mati przestałby być adminem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version