Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Szpiegowanie w klanach.

<< < (3/11) > >>

max.pl:
1. Była koleżanka  nie da ci spokoju - dlaczego - ponieważ  każdy ma prawo sie wypowiedzieć - chyba ze jako admin zblokujesz ten temat jako nie wygodny - nie radze.

2. Wypowiadam sie, ponieważ jesteś adminem - czas chyba pożegnać sie z tą funkcją po takim numerze. I co zrobiłeś łączy sie z twoja funkcją panie Mati vel Caramba.  

3. Wiesz na kogo wychodzisz...........będę bardziej kulturalna od moich znajomych z RO ........... i nie napisze ci tego.

Ten temat jeszcze długo będzie powracał to ci obiecuje - czekam aż, wypowiedzą sie wszyscy zainteresowani jak i nie - bo sprawa dotyczy nie tylko 2nd tylko tez innych klanów - w końcu mogłeś wchodzić do innych na ts i się podawać za członka ich klanu????

Mati:
A ja nie napiszę co o Tobie mówią. Koledzy dawni i nie tylko.

To czy stracę tą funkcję to nie od Ciebie zależy. I dobrze, bo nie chciałbym mieć takiej przełożonej.

A to na kogo wychodzę w oczach Twoich koleszków gówno mnie obchodzi. Spływa to po mnie jak po rynnie. Niech sobie mówią co chcą - pierdole ich :).

Obiecuj sobie kobieto, obiecuj. Tylko, że mało mnie Twoje obiecanki obchodzą.

max.pl:
Mów mi dalej - jeszcze trochę i będzie pełen obraz Mati administratora :).Wiesz ironia polega na tym, ze nie jesteś tylko adminem ale i  członkiem pewnego klanu................... Czyli masz podwójną  role admina i reprezentanta klanu. Czekam na wypowiedzi twojego klanu -  w końcu grałeś na dwa front.

AdikPL:
Mati  nikt nie twierdzi ze  to co sie stało ze strony pwenych osob z 2ND nie jest  załósne,  zrobiła to osoba jak wiesz zawieszona w prawach  uzywania nicku 2ND  , i jak sam wiesz w trakcie tej prowokacji  klan sie rozpadł czesc miała dosc dziecinady !!!
ZA taki wybryk nalezy sie prowokatorom kara !!!

Ty jednak wszedłes i udawałes ze masz mikrofon zepsuty ,  ( tłumaczenie ze  wchodzisz sie posmiac jak sie wkurwiamy  jest smieszne )
Nie obchodzi mnie juz czy patrzył bys na strategie czy nie mało wazne , bo  zaczynalismy grac coraz lepiej i kilka klanów juz sie przekonało o tym.
Chciałes sie posmiac  ?  gdybys powiedział ze chcesz wejsc na TS napewno nikt by ci nie odmówił , ale ty perfidnie  zmieniłes nick , teraz mówisz ze to dla jaj  to samo moze powiedziec gustlik ze dla jaj  zrobił screny , jestescie obaj siebie warci.

(EDIT: Oooo... I jeszcze bezsensowne pierdolenie kolegi z JC. Skończ pan pieprzyć, bo nic nie wnosisz do dyskusji.) - to jest jego zdanie i nic ci do tego co on o tym sadzi, przeszkadza ci ze sie wypowiedział nie na twoja kozysc, jako administrator powinnes byc bezstronny a widze ze jak ci nie odpowiada tok myslenia inych to juz jest  do napietnowania.  To ze jestes Administratorem nie daje ci zadnego prawa  do oszustw   i powinnes poniesc rowniez kare .

Mati:
Pewnie :). Na dwa fronty.

Jaki obraz ? Masz na myśli to, że zawarłem w mojej wypowiedzi przekleństwo ? Hehe XD

EDIT: Adik, to co zrobił Gustlik bardzo Was ucieszyło. Czyli nie tylko "MY" jesteśmy siebie warci.

A co do mojego zdania do kolegi z JC. Nie chodzi mi o to czy to jest na moją korzyść czy nie. Mam na myśli to, że takim gadaniem nic do dyskusji nie wniesie a licznik tylko sobie nabije. Nic więcej.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version