Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
max.pl:
Ok, przyznalam sie ze przeknełam - ale zrobilam to 1 raz - i reakcja admina była przesadzona. Nie jest tajemnica, ze przeklinam jak gram - ci ktorzy sa ze mna na ts maja niezły ubaw - im to nie przeszkadza bo sami to robia. Na czacie - jezeli przeklne to musze miec jakis, konkretny powod - w tym wypadku była mierna gra zespołowa mojego teamu . Jezeli, ktos ma juz funkcje admina to musi sie zachowywac odpowiedzialnie - a nie pokazywac ja mam władze i moge wszystko. Niestety ja nie jestem juz dzieckiem - 27 lat, i RO nie jest moja pierwsza gra sieciowa, mam takze doswiadczenie w administrowaniu serwera, i dla mnie tak reakcja admina byla - powiem szczerze zadziwiajaca.
Sherman:
--- Quote ---max.pl :
Mnie nie interesuje, kto mnie zbanowal. Chodzi o fakt, ze to mialo miejsce. Jak Storm mnie i innych zabiijał - typowe TK - to admin, go nawet nie wyrzuciił, chociaz prosiło go o to kilku ludzi, a mnie banuje sie za jedno przeklniecie - dziecinada.
--- End quote ---
Jeśli nie wiesz kto był adminem, skąd wiesz że wtedy akurat był na serwerze?? Żałosne.
--- Quote ---Powiem tak, jak ja administrowalam serwer w IS , to kazdy wiedzial dokladnie za co moze wylecic, i zawsze jak złamał zasday był ban.
--- End quote ---
Ty też złamałaś zasady i dostałaś kicka (nie bana- powinnaś się więc chyba cieszyć ;) )
--- Quote ---Nie mam zamiaru sie zastanwiac, i bede sobie dowoli pisac co chce
--- End quote ---
No sorry, ale jeśli tak myślisz, to...
max.pl:
ok
PO 1 - Wiem, ze był wtedy na serwerze, tylko jakos nie chciało mu sie zareagowac - wywiazala sie dyskusja pomiedzy innymi graczami, zeby admin, w koncu cos zrobił - zbanowal Storma. A ze mnie wywalił admin to wiem - sam sie juz wpisal ze to zrobił - poczytaj uwaznie myslenie nie boli. Admin to admin - moze ich byc nawet 10 mnie nie interesuje, ktory konkretny robi czy nie robi czegos na serwerze . Ja wiem co pisze, a kto jest zalosny to juz inna sprawa - na pewno nie ja
Po 2 - jezeli myslisz ze jedno przeklniecie, to zlamanie zasady serwera, to jestes smieszny - gdzie to pisze - za jedno przeklniecie wypad ?????. Co do zasady - z adminem sie niedyskutuje - w moim wypadku to raczej był monolog - " przeklniecie", " na serwerze......." , " juz sie boje ", i admin nic mi odpowiada tylko od razu ban. Z sewrwera IS FFA klanu mozna tylko wylecie za złamanie zasady "NO MINES NO ZOOKA" - jasne 2 zasady. Zero pokatnej interpretacji . Ja moge dostac dozywotniego bana na serwer Aster , myslisz ze bede z tego powodu plakac - to sie grubo mylisz. Jeszcze lepiej - dla mnie - , jakby taka sytuacja miała miejsce - wtedy to bym niezle pojechała sobie po adminie .
PO 3 Tak, bede dowoli sobie pisac co chce, zeby była jasnosc cenzure w Polsce zniesiono 1990 roku.
BartBear_[PL]:
OK to może tak
Z racji tego że jest nas kilku "świeżych" Adminów na Asterach to na pewno popełnimy jeszcze kilka błędów i na pewno macie PEŁNE PRAWO uderzać do naszych starszych stażem kolegów Adminów tutaj na forum. Jeżeli okaże się że przesadziliśmy to się tutaj pokajamy, ale sądzę że lepiej "wziąć na garba" tutaj na forum niż doprowadzić do bezkrólewia podczas gry (znaczy się chaosu i używaniu na adminach - to tak jak w tej szkole nauczycielowi kubeł na głowę zakładali :wink)
Przykazanie było takie żeby za 1 k.. nie wywalać, ale jeżeli ostrzeganie nie podziała to należy przejść do dalszych regulaminowych "represji". :)
....."My tylko wykonujemy rozkazy"..... :D
trawiator:
Teraz moja kolej.
Po pierwsze, chciałem napisać że rezygnuje z zabawy w serwer, nie dotykam się adminów itp itd. Adminów których ostatnio dodałem usunąłem (sorry chłopaki).
Po drugie, nie zajmuje się już sprawami forum na tej stronie. Jestem zwykłym użytkownikiem.
Po trzecie, odnośnie tego tematu (ale będzie wojna :) ):
--- Quote ---1. Admin nie uwzglednia głosowania na dana mape - taka sytuacja miala miejsce nie tylko dzisiaj, ale tez wczesniej.
--- End quote ---
To czemu nikt do jasnej cholery tego nie napisał? (pyt. retoryczne, odpowiedź znajduje się niżej)
--- Quote ---Mnie nie interesuje, kto mnie zbanowal.
--- End quote ---
To jakim niby sposobem mamy (właściwie już nie ja) wiedzieć kto nie nadaje się na admina skoro użytkownicy i tak leją kto ich zbanował, który admin zmienił mapę itd itp.? Wierzcie mi, nikt odpowiedzialny za serwer nie ma czasu patrzeć na rączki każdemu adminowi w grze, do tego brak jakiegokolwiek systemu logowania poczynań admina nie daje możliwości zobaczenia kto kogo i za co.
--- Quote ---" CALA DYSKUSJA "
ja - "Jak tak to kurwa nie wygramy"
odp - za przeklinanie .........................i tam cala regulka leci
ja - juz sie boje
odp - nie było - tylko poprostu ban -
--- End quote ---
To fakt, Desperat zjebał sprawę.
--- Quote ---bo na pewno nie bedzie to profesjonalizm admina czy skonfigurowanie serwera - "o wyborze map juz było" .
--- End quote ---
Co ma do tego wszystkiego skonfigurowanie serwera? Wybór map, o ile mi wiadomo z nim wszystko ok (nie wliczając czasem błędów gry gdzie dziwnym trafem jest 'placyk' zamiast jakiejś tam mapy).
--- Quote ---Nie jest tajemnica, ze przeklinam jak gram - ci ktorzy sa ze mna na ts maja niezły ubaw - im to nie przeszkadza bo sami to robia.
--- End quote ---
Właśnie! Przeklinaj sobie tylko na TS lub do monitora. Ja też klnę jak szewc podczas gry, z tyle słyszą to jedynie ci co są na TS, nikt nie przeczyta o tym w grze.
--- Quote ---Po 2 - jezeli myslisz ze jedno przeklniecie, to zlamanie zasda serwera, to jestes smieszny - gdzie to pisze - za jedno przeklniecie wypad ?????.
--- End quote ---
Wybacz ale w tym miejscu to Ty jesteś śmieszna. CO kilkadziesiąt sekund na chacie pojawia się następujący napis: "(None) Na serwerze nie przeklinamy!". Nie wiem, może masz problemy z czytaniem?
Aby nie było niejasności. max.pl nie mam nic do Ciebie, nie mam zdania na Twój temat. Zgadzam się z Tobą, Desperat przegiął tym kickiem. Jednakże to co wypisujesz nie świadczy dobrze o Tobie.
PS. Chciałem pozdrowić panów z [1st cav] (nie pamiętam dokładnie kto) za wpierdolenie się na admina desperata (fakt niechcący wyszło na say'u) i zmianę mapy na własną oraz za podszywanie się pod jednego z administratorów tejże strony (chodzi o Kaszpira) na serwerze. Całuski dla was :*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version