Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Aster... serwer nie stej ziemi

<< < (2/12) > >>

Desperat:
nie dostalas bana!!!!!!!   mowie Ci poraz kolejny!!!  twojego kicka wykonalem  w naspepujacy sposob : Zalogowalem sie -> Escape -> konfiguracje -> kick Voting- > zaznaczylem Twoj nick   i kliknalem kick. Wszystko.

Bana za Kurwe??  hahahahaha no co Ty az tak mnie nie pogielo, Po za tym  OSTRZEGLEM CIE RAZ,  a ty dyskutowalas  jeszcze wiec.....

Po za ty, zanim napisalas KURWA trzeba sie bylo zastanowic...

max.pl:
Nie mam  zamiaru sie zastanwiac, i bede sobie dowoli pisac co chce - szczegolnie ze na zachodnich serwerach leca dziesiatki przeklenst w 20 jezykach i jakos nikt nie czuje sie obrazony, tylko ciebie tak to poruszyło.
 " CALA DYSKUSJA "

ja - "Jak tak to kurwa nie wygramy"
odp - za przeklinanie .........................i tam cala regulka leci
ja - juz sie boje
odp - nie było -  tylko poprostu ban -

jezeli to nazywasz dyskusja - to gratuluje poczucia humoru
 Troche ludzi tam gralo, wiec to moze potwierdzi ok

PS zastanow sie lepiej dlaczego Astra swiecii pustkami

Desperat:
widzisz... sama sie przyznalas. Inni nie dyskutuja tylko graja dalej. Jest napisane w regulaminie ze z Adminem sie nie dyskutuje ( nie robie z siebie wielkiego admina tylko dbam o porzadek)

Ostzregale. Dalsza gadka nie ma sensu.

max.pl:
jezeli to nazywasz dyskusja - " przeklniecie",  " juz sie boje ", i nic mi nie odpowiadasz   tylko od razu  ban - to juz  naprawde nie ma sensu z toba gadac.  Człowieku zastanow sie jaka dyskusja !!!!!!!!!!!!!!.  Ile ty masz lat ????  Czy my gramy w gre dla dzieci czy dorosłych ludzi ????

PS WIELKI PANIE ADMINIE TWOJ SERWER SWIECI PUSTKAM I JEZELI TAK DZIECINADA BEDZIE DALEJ TO WSZYSCY POUCIEKAJ NA ZACHODNIE SERWERY. BO TAM PRZYNAJMNIEJ SA POWAZNI ADMINI

Jeszcze jedno moze i  bym sobie na serwerze z toba  podyskutowala, ale  niestety jak mnie wyrzuciles nie moglam wejsc bo mialam zablokowane ip.

Juz na koniec - jezeli bede grac kiedykolwiek na tym serwerze bedzie  tego  tylko  jeden   powodu - ze wlasnie na nim jest Adik.PL lub Bathin, bo na pewno nie bedzie to profesjonalizm admina czy skonfigurowanie  serwera - "o wyborze map juz było" .

Guz:
Prawda jest taka ze kick to tak naprawde ban na sesje czyli do momentu zmiany mapy nie da sie wejsc, osobiscie powiem jedno o ile nie popieram klniecia na czacie ale w kilku punktach musze przyanc racje max... maxi?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version