Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
Desperat:
nie dostalas bana!!!!!!! mowie Ci poraz kolejny!!! twojego kicka wykonalem w naspepujacy sposob : Zalogowalem sie -> Escape -> konfiguracje -> kick Voting- > zaznaczylem Twoj nick i kliknalem kick. Wszystko.
Bana za Kurwe?? hahahahaha no co Ty az tak mnie nie pogielo, Po za tym OSTRZEGLEM CIE RAZ, a ty dyskutowalas jeszcze wiec.....
Po za ty, zanim napisalas KURWA trzeba sie bylo zastanowic...
max.pl:
Nie mam zamiaru sie zastanwiac, i bede sobie dowoli pisac co chce - szczegolnie ze na zachodnich serwerach leca dziesiatki przeklenst w 20 jezykach i jakos nikt nie czuje sie obrazony, tylko ciebie tak to poruszyło.
" CALA DYSKUSJA "
ja - "Jak tak to kurwa nie wygramy"
odp - za przeklinanie .........................i tam cala regulka leci
ja - juz sie boje
odp - nie było - tylko poprostu ban -
jezeli to nazywasz dyskusja - to gratuluje poczucia humoru
Troche ludzi tam gralo, wiec to moze potwierdzi ok
PS zastanow sie lepiej dlaczego Astra swiecii pustkami
Desperat:
widzisz... sama sie przyznalas. Inni nie dyskutuja tylko graja dalej. Jest napisane w regulaminie ze z Adminem sie nie dyskutuje ( nie robie z siebie wielkiego admina tylko dbam o porzadek)
Ostzregale. Dalsza gadka nie ma sensu.
max.pl:
jezeli to nazywasz dyskusja - " przeklniecie", " juz sie boje ", i nic mi nie odpowiadasz tylko od razu ban - to juz naprawde nie ma sensu z toba gadac. Człowieku zastanow sie jaka dyskusja !!!!!!!!!!!!!!. Ile ty masz lat ???? Czy my gramy w gre dla dzieci czy dorosłych ludzi ????
PS WIELKI PANIE ADMINIE TWOJ SERWER SWIECI PUSTKAM I JEZELI TAK DZIECINADA BEDZIE DALEJ TO WSZYSCY POUCIEKAJ NA ZACHODNIE SERWERY. BO TAM PRZYNAJMNIEJ SA POWAZNI ADMINI
Jeszcze jedno moze i bym sobie na serwerze z toba podyskutowala, ale niestety jak mnie wyrzuciles nie moglam wejsc bo mialam zablokowane ip.
Juz na koniec - jezeli bede grac kiedykolwiek na tym serwerze bedzie tego tylko jeden powodu - ze wlasnie na nim jest Adik.PL lub Bathin, bo na pewno nie bedzie to profesjonalizm admina czy skonfigurowanie serwera - "o wyborze map juz było" .
Guz:
Prawda jest taka ze kick to tak naprawde ban na sesje czyli do momentu zmiany mapy nie da sie wejsc, osobiscie powiem jedno o ile nie popieram klniecia na czacie ale w kilku punktach musze przyanc racje max... maxi?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version