Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
max.pl:
Dziekuj adminowi, serwera Aster, za zbanowanie mnie - bo i tak nie warto grac na tym pseudo serwerze !!!!!!!!!
1. Admin nie uwzglednia głosowania na dana mape - taka sytuacja miala miejsce nie tylko dzisiaj, ale tez wczesniej.
2. Za jedno " kurwa " zbanował mnie- to nie jest pomyłka raz tylko zaklnełam - wielki panie administratorze jestes dziecinny - nikomu na zachodnim serwerze by nawet do głowy nie przyszło to zrobic - ale Polak zawsze musi byc pierwszy.
Gratuluje !!!!!
PS. Ban zdjety, ale niesmak do tego serwera pozostał
trawiator:
Który to taki cwany był?
max.pl:
Mnie nie interesuje, kto mnie zbanowal. Chodzi o fakt, ze to mialo miejsce. Jak Storm mnie i innych zabiijał - typowe TK - to admin, go nawet nie wyrzuciił - sytuacja ta miala miejsce pare dni temu - , chociaz prosiło go o to kilku ludzi, a mnie banuje sie za jedno przeklniecie - dziecinada. Powiem tak, jak ja administrowalam serwer w IS , to kazdy wiedzial dokladnie za co moze wylecic, i zawsze jak złamał zasday był ban. Gracze wiedziali jak maja sie zachowywac na serwerze klanu FFA bo u mnie nie ma przebacza. Jezeli, ktos gral zgodnie z regulami serwera - to mial spokoj ze mna. Po prostu jak sie ma wladze to trzeba umiec z niej korzystac a nie jej naduzywac.
Desperat:
po 1sze to nie ban tylko kick. Jak bys nie dyskutowala to bys nie dostala. nIe robie z siebie wielkoego admina. Dbam o to zeby bylo wszystko ok, chce aby serwer byl na poziomie. Zeby nie lecialy Kur$*y na publiku. Klnij sobie w monitor a nie na czacie. To tyle.
max.pl:
Jezeli mam zablkokowane ip to raczej to nie byl zwykly kick. Po drugi co to za dyskusja - z toba, chyba zartujesz. Jak ci przeszkadza ze napisalam jedno przeklnieci to juz twoj problem. Tylko pamietaj o jedny - badz konsekwenty - i wszystkich wyrzucaj za JEDNO PRZEKLNIECIE ok. W koncu stoisz na strazy ładu i porzadku tak - to stosoj swoje prawo dla wszystkich tak samo - inaczej jestes smieszny
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version