Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
max.pl:
Zgodze sie ze admin stoi na stazy ładu i porzadku serwera , ale musi wiedziec co mu wolno a co nie - bo inaczej robi chaos. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. I niech niektorym, adminom władza do głowy nie uderza , bo my wyborcy - gracze - mozemy szybko spowodowac ze ją utracą. Po co admini serwera, na ktorym nikt nie gra.
A co tak zle swiadczy o mnie panowi krystalicznie czysci to, ze mialam odwage miec własne zdanie o pseudo admine. Czy raczej insynuujesz jakies zasciankowe stereotypy - ze jako kobiecie mi czegos nie wypada ???.Mam byc posłuszna, i sie zgadzac na wszystko. Sorry mamy XXI wiek - gram w gry, jestem wykształcona i pracuje - i jakos rola posłusznej i cichej do mnie nie pasuje .
Wiem ze na serwerze nie przeklinamy - pisze - ok - ale nie pisze ze za jedno przeklniecie wypad. Jak sobie przeklne raz to mam wylecie - tak jest polityka serwera - kto tu jest smieszny ????. Ile osob pisze przeklenstwa i jakos nie wylatuje ????.Ja nie musze wiedziec, ktory z adminów to zrobił - jezeli nie umieci wybrac odpowiedzialnych ludzi do administrowania serwera to juz wasz problem
Prosze o odp - co o mnie zle swiadczy - bo nie jestem wrozka. I jeszcze jedno nie zgadzam sie na nic i nie mam zamiaru sie zgadzac na cos co ma byc tylko poprawnie politycznie. Ja zawsze pisze i mowi co mam na mysl, jezeli komus to sie nie podoba - to jego problem. A opinia innych na moj temat - nigdy za bardzo mnie nie interesowala - po prostu ja mam swoje zdanie i bede go bronic do konca
DemoniX:
Gdyby ta k***a poleciałaby do kogoś innego to by nic nie było a to trochę nie sprawiedliwe, może admini chcą żeby na nich wołano panie wszechmogący , królu nasz, nie chciałem obrazić was, przebacz mi co w gnoju siedzę a ty jadasz kawior :D LOL ! dajcie sobie spokój !
A najlepiej dajcie gdzieś jakimś oczo j*bnym kolorem prostą regułkę dotyczącą serwerów aster.
Zgadzam sie z wyczyszczeniem przekleństw i hamstwa z serwerów, ale jak kickujecie i banujecie to wszystkich , bez wyjątków!
trawiator:
--- Quote ---I niech niektorym, adminom władza do głowy nie uderza , bo my wyborcy - gracze - mozemy szybko spowodowac ze ją utracą
--- End quote ---
Najpierw trzeba pamiętać którzy to admini są tacy źli.
--- Quote ---A co tak zle swiadczy o mnie panowi krystalicznie czysci to, ze mialam odwage miec własne zdanie o pseudo admine.
--- End quote ---
Nikt Ci tego nie ma zamiaru zabronić.
--- Quote ---Czy raczej insynuujesz jakies zasciankowe stereotypy - ze jako kobiecie mi czegos nie wypada ???.Mam byc posłuszna, i sie zgadzac na wszystko. Sorry mamy XXI wiek - gram w gry, jestem wykształcona i pracuje - i jakos rola posłusznej i cichej do mnie nie pasuje .
--- End quote ---
Ciekawa interpretacja, nie wpadł bym na nią.
--- Quote ---Wiem ze na serwerze nie przeklinamy - pisze - ok - ale nie pisze ze za jedno przeklniecie wypad. Jak sobie przeklne raz to mam wylecie - tak jest polityka serwera - kto tu jest smieszny ????. Ile osob pisze przeklenstwa i jakos nie wylatuje ????.
--- End quote ---
Jak już wcześniej pisałem, masz całkowitą rację. To co zrobił desperat nie było najsłuszniejsze.
--- Quote ---Ja nie musze wiedziec, ktory z adminów to zrobił - jezeli nie umieci wybrac odpowiedzialnych ludzi do administrowania serwera to juz wasz problem
--- End quote ---
Tutaj się usprawiedliwię (jako że ja nadałem prawa admina desperatowi) tekstem pana L. "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."
--- Quote ---Prosze o odp - co o mnie zle swiadczy - bo nie jestem wrozka.
--- End quote ---
Fakt, nie powinienem tego pisać. Coś mnie naszło i wyszło :)
--- Quote ---I jeszcze jedno nie zgadzam sie na nic i nie mam zamiaru sie zgadzac na cos co ma byc tylko poprawnie politycznie. Ja zawsze pisze i mowi co mam na mysl, jezeli komus to sie nie podoba - to jego problem.
--- End quote ---
I dobrze.
Sherman:
--- Quote ---DemoniX :
Gdyby ta k***a poleciałaby do kogoś innego to by nic nie było a to trochę nie sprawiedliwe, może admini chcą żeby na nich wołano panie wszechmogący , królu nasz, nie chciałem obrazić was, przebacz mi co w gnoju siedzę a ty jadasz kawior :D LOL ! dajcie sobie spokój !
--- End quote ---
DemoniX... byłeś wtedy? Wiesz o co chodzi? Ta kurwa nie była adresowana do admina, dlatego nie wypisuj bzdur.
--- Quote ---Prosze o odp - co o mnie zle swiadczy - bo nie jestem wrozka.
--- End quote ---
To, że nie potrafisz się zachować w miejscu publicznym.
--- Quote ---Wiem ze na serwerze nie przeklinamy - pisze - ok - ale nie pisze ze za jedno przeklniecie wypad.
--- End quote ---
I co z tego- nie przeklinamy i tyle.
--- Quote ---I jeszcze jedno nie zgadzam sie na nic i nie mam zamiaru sie zgadzac na cos co ma byc tylko poprawnie politycznie.
--- End quote ---
Tu chodzi o elementarną kulturę... tragedia...
--- Quote ---Ile osob pisze przeklenstwa i jakos nie wylatuje ????.
--- End quote ---
Nie patrz na innych- patrz czy ty jesteś w porządku.
max.pl:
Temat sie skonczył - ostatnia moja uwaga - jezeli ty przyznajesz prawa administratora - to wybieraj sobie zufanych ludzi. Jezeli gracze zaobacza ze na serwerze jest cos nie tak - to uwierz mi przeniosa sie na inny serwer - nie bedzie ich interesowało czy pan x czy y zarzadza serwerem. Poprostu pojda tam gdzie sobie w spokoju pograja. Nie bedzie im sie chciało pisac skarg i zazalen na konkretnego administratora. Widzisz - ja nie pisałam na konkretnego admina - dlaczego - poniewaz administrowanie serwera to odpowiedzialniosc zbiorowa, dlatego jezeli jest ich kilku to musza byc odpowiedzialni za swoje czyny - wielu adminow, ale 1 serwer.
Sherman - . Gdzie ty sie człowieku uchowałes - w kraju szczesliwych ludzi ???Jedno przeklniecie to brak kultury - tagedia. Tak na marginesie rozbawiles mnie swoimi wypowiedziami.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version