Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
MOD pancerny
daj5zl:
Ja takze po tym modzie juz wogole nie mam ochoty grac czolgami tak jak zawsze. A co do FKS to ja juz tam kilka razy na serwerze pisalem o tym modzie i paru takich znanych graczy z tego serwera wyprobowalo tego moda na jakims innym serwerze i oni tez mowili ze jest swietny lecz nigdy nie udalo mi sie zlapac jakiegos głównego czlonka FKS odpowiedzialnego za ustawienia serwera.
Bohun:
Nie mam nic przeciwko modom, ale mapki niech będą pisane pod nie, a tak na standartowych jest zachwiana równowaga.
Czarny_[FH]_pl.:
Racja to fakt na mapach Orel i black july przydaloby sie dwa razy wiecej sprzetu dla roskich chociaz nie powiem bardzo tam przydalyby sie roskie dziala przeciwpancerne jakies su-152 ,122 :)))az sie prosi na tych mapkach dodac takie pojazdy:))
Ale tez jest jeden zajebisty plus na obecnych mapach w pozniejszym okresie bo moim zdaniem dopiero teraz na modzie sie wyrownaly sily:
Po pierwsze pantera w koncu zrownala sie z t34/85 w sile ognia z lekka przewagi pantery ale tylko lekka a nie jak w vanili t34/85 moze srac i srac w pantere od czola i nic -ABSURD!!!!!
Nastepnie staliny juz nie sa niezniszczalnymi bunkrami jak bylo dotychczas :)))
daj5zl:
ta i teraz jak wyjdzie nastepna wersja rozgrywka stanie sie jeszcze bardziej emocjonalna poniewaz bedzie wiekszy rozrzut pociskow i symulowanie zaokraglonych czesci pancerza np. wieza Isa2 i teraz majac wycelowane dzialo w wieze i kiedy juz wiesz ze pierwszy przeladujesz pocisk to teraz nie bedzie takie pewne ze trafisz i przebijesz pancerz.
Dziki_Koziol:
Nie zarzucam nikomu, że nie umie grać. Z modem czy bez potrzebne są "patenty" na gre. Wszystko w tym temacie. Ktoś musi i tak ginąć. Hehehe :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version