Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
MOD pancerny
daj5zl:
Jest juz nowa wersja
http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18029
pastor44:
Przed chwilą grałem i bardzo mi się podoba
Gra się tak samo dobrze jak we wczesniejszą wersję
plus dodatki w stylu braku otwierania włazu kierowcy w Is-2
przez co driver ma ograniczone pole widocznosc ale jesli naprawdę nie ma driver hatch w Is'ach to dobrze
Lornetkę tez zmieniono, w sumie wczesniejszy podwojny zoom był dobry na duzych mapach no
ale zobaczymy jak ten się sprawdzi...
Tylko teraz pozostaje czekac na uptade na serwerach
i wieczorem mam nadzieję juz pogramy na jakims serwie w to cudeńko :D
Andych:
Serwer 303-ciego juz jest na nowym modzie.
Napiszcie jakie mapy umiescic, ale tak max 4, 5 chyba wystarczy
daj5zl:
Kaszpir i inni --> czy moglibyscie teraz sprobowac ustawic ten mod na aster. A jesli nadal nie bedzie dzialac to Amizaur napisal ze moze w tym pomoc.
http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18029
"P.S. A word to people experiencing problems running mutator on Linux servers with this release: contact me on PM, maybe we can try to compile the mod on Linux (I have no idea if it helps, but we can try)."
W nowej wersji zredukowano troche predkosc pocisku, jest wiekszy rozrzut pociskow (u pantery i tygrysa az tak wielki nie jest bo te czolgi mialy bardzo celne dziala). Jest nowa optyka w stugu (taka jaka byla naprawde), bedąc w panterze mozna przyblizyc optyke, teraz jak czolg jest czerwony i sie pali to trzeba bedzie z niego wyjsc bo zaraz moze wybuchnac calkiem a nie ze bedziemy se jeszcze nim jezdzic caly czas tak jak bylo wczesniej, sa tam jeszcze jakies zmiany z panzerfaustem i inne...
Dzisiaj juz gralem na tym modzie w 10 osob na RGN (72.243.113.5:7757)
trawiator:
Na Asterze właśnie odpaliłem nową wersję, zobaczymy jak będzie się sprawować.
Z racji tego że na customie jeszcze grają ludzie nie restartowałem go, może jutro uda mi się to zrobić.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version