Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

MOD pancerny

<< < (8/33) > >>

seba200:
czekam na to jak na THEATRE OF WAT i nowy COMBAT MISSION:D

Czarny_[FH]_pl.:
Hm znalazlem juz z okolo 10 serwerow i to nasze 2 z bardzo dobrym pingiem i dupa:((Ludziska dalej wola zarzynac w smiesznie waniliowego RO jesli chodzi o walki pancerne .Przeciez to paranoja wracac do defaultowego RO po sprawdzeni MODA po tym co pokazal!!!!!!Chyba szybciej doczekam sie Theatre of war zanim ludzie sie przekonaja do moda.Kurde jedyna nadzieja jest aby Steam Automatycznie update RO i po krzyku i kto wtedy nie chce grac w mapy pancerne to kij w oko:))

Wrona:
Tak naprawdę to na skalę globalną mało kto spróbował AB, albo wręcz nie wie, że spróbował... A adminom większości serwerów aureola, czy wieniec laurowy zasłaniają pewne sprawy. Może by tak przynajmniej do adminów najczęściej odwiedzanych serwerów, gdzie gra się mapy pancerne wysłać po mailu z IP Astera, niech się zachęcą i postawią AB także u siebie...

np ro@fkmod.com - koleś serwuje na FKs #3 BDJ/Orel/Ogledow 24/7, czyli nontop czołgi, czyli idealnie, z modem stałbym się bywalcem, a tak omijam serwer szerokim łukiem

tudzież ich drugi serwer pod nazwą Arad! Arad! Arad!, nie trzeba tłumaczyć chyba...

Tomciaz_PL:
Pomysł bardzo dobry, głównie dla wyżej wymienionego serwera FKs #3 BDJ/Orel/Ogledow 24/7 na którym siedzę bardzo często. Po spróbowaniu gry z AB, granie bez tego moda zwłaszcza na tym serwie wywołuje pewien niesmak :con.

piter306:
Ja kilka dni temu napisałem maila na adres fkmod i otrzymałem odpowiedź, że nie został on odczytany w jakimś tam czasie. Może ktoś z lepszym "englishem" by spróbował. Albo poruszył tą sprawę na forum fkmod.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version