Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
MOD pancerny
seba200:
jak w temacie - ktos stworzyl moda pancernego podaje lina:
http://www.amizaur.za.pl/files/ArmoredBeastsLite_v2.0_beta1.rar
tutaj temat z forum combat mission:
http://www.forum.cmhq.pl/index.php?link=1&id=352
warto oblukac:) wiem ze jest tworzony mod pancerny przez mojego kumpla z frontu -ale narazie nie mam z nim kontaktu - niewiem czy to jest to samo
piter306:
Pograłem z botami i nie jest źle, na pewno dużo lepiej niż w walkach z "oryginalnej" RO, strzał z Tygrysa z odległości ok 500 metrów w pancerz czegokolwiek prawie zawsze śmiertelny, dużo mniej kretyńskich rykoszetów od bocznych pancerzy.
Przy tym modzie powinien być zachowany przy późniejszych scenariuszach w miarę realny stan ilości czołgów po stronie Niemieckiej i Radzieckiej, bo Ruscy tej wojny nigdy nie wygrają :)
Fajnie, że jest zmniejszony ślad smugacza, w pociskach czołgowych, choć chyba zbyt mocno wg mnie.
Chętnie popróbowałbym tego moda online.
Wrona:
Toż to rewelacja i całkiem wyraźne światełko w tunelu! 3mam kciuki! :yes
Mam nadzieję, że po dopracowaniu moda stanie się on standardem na serwerach czołgowych, a może nie tylko!
seba200:
Wiec tak: mod dzial na serwerze orel(duza mapka) dokkladnego ip nie podam, moze pozniej i wyglada to powalajaco. Mozna powiedziec - wreszcie ktos sie wzial za to. Czyli - czolgi niemieckie kopia tylek ruskim ze hej(jak w realu), sa dodane dzwieki, penetracje, nowe dzwieki penetracji , lornetka dla dowodcy czolgu z podwojnym zoomem, smugi za pociskami, realny lot pocisku i wiele innych - REWELACJA. Wkurzalo mnie do tej pory ze tygrys meczyl sie z ruskimi czolgami po czym dostawal w tylek i koniec. Teraz wszysko diametralnie sie zmienilo, lacznie z tym ze najwieksza czesc na penetracje jest narazona wierzyczka czolgu. Jak sie dowiedzialem w dalszym etapie tego modu bedzie wprowadzona poprawka na zmniejszenie ilosci niemieckich czolgow w respownach, zeby sily jakos wyrownac, bo w chwili obecnej do 1 kilometra kociaki rzadza. POLECAM!!!
Tomciaz_PL:
Hm... a czy instalacja tego moda nie wpływa jakoś na sposób dołączania się do serwów, tzn. podłączam się tylko tam, gdzie jest aktywny ten mod, czy gdzie chcę?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version