Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Żołnierze
O żołnierzach
trawiator:
Jak juz gram to wchodze do teamu gdzie jest mniej osob. Jesli jest po rowno biore rosjan.
ciocia|Ola:
Ja Ci Macias1973 odpowiem jak to ze mną jest :) chyba jakieś ograniczenia mózgu mam. W DoD gram jako aliantka, w RO gram jako Rosjanka – jakoś Niemcy mi nie podchodzą. Nie znam niemieckiego i barwa tego języka mnie drażni. Chodzi też o to, że moje ograniczenia rozwojowe pozwalają mi opanować jedna broń, nie lubię zmian mam swoje przyzwyczajenia, zawsze będę grać u ruskich. Nawet jak teamy są nierówne. W css to się do tego stopnia przyzwyczaili ludzie na serwie, że ja widzieli ze jestem na spec to sami mi miejsce w Terro robili, :) bo ja jestem dzieckiem neostrady, css, terro, i aztec :) W RO raczej nie mam problemów z dołączeniem się do moich kochanych czerwonoarmistów i jak będzie N10 -R15 dołączę do ruskich i nikt mi tego nie wypomni, – bo kto widział niemiecka babę? Są tylko ruskie ;)
thebil:
@Up Buahahah ;D
@Rest
Mnie tam specjalnej różnicy nie robi. Ogólnie rzecz biorąc wole niemców jeżeli mam grac automatem, a ruskich jak riflem przez wglad na bardziej "czytelny" celownik. Ogólnie rzecz biorąc to patrze po dostępnych klasach i idę tam mgdzie mi bardziej odpowiada. Jak tylko shutze i striełok to ide tam gdzie mniej wiary.
Goral:
Ja gram najczęśćiej niemiaszkami... W DoD przeważnie grałem Aliantami :)
Chyba wolę maszerować na Wschód :)
A i Breslau jakoś bliżej... :)
krv[PL]:
Ja jakos najczesciej gram Ruskimi w DoD Alianci :) w CS eeee no ci bardziej pozytywni :D jakos tak wole byc po tej hmm bardziej fair stronie chociaz w RO jednoznacznie okreslenie ktores z ze stron jako pozytywnych jest bardzo trudne ale uwielbiam... Bajkal Bajkal ja zwiezda arpadzieszka w kwadracie diesiem..... :D :D :D (jak to dalej lecialo? :P)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version