Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Żołnierze

O żołnierzach

<< < (4/15) > >>

Jac00s:
piszcie piszcie :D:D ja czytam i coraz bardziej mysle jak tu skolowac 30 zloty :(

Macias1973:

--- Quote ---Xello :
A osoby ktore Namientnie psuja zabawe mozna by nazwac Trollem z BF42, licze na to ze nie bede psul nikomu dzisiaj krwi, ale jak by cos to po lbie mnie i sprowadzic do poziomu :].

--- End quote ---

Witaj, a propos trolli to szanowne grono forumowiczów przy okazji wcześniejszej dyskusji przyjęło nazwę ŁOŚ... w grze RO.
Zresztą każdemu z nas większe czy mniejsze różki wyrastają :wink

Xello:
a tego nie wiedzialem poprostu ;] a z rogami to cierzka sprawa zalezy od 2 zeczy czy naprawde jestes diablem wcielonym czy masz zone ;] pogralem nikomu krwi nie popsulem

wOOjtek:
Moim skromnym zdaniem sądze że zjawisko TROLI przyporządkujmy Battlefieldowi, w RO używajmy równie  słodkiego określenia jak ŁOŚ. Dlatego też popieram kandydature sympatycznych rogaczy leśnych pomimo braku ankiety :yes.

Pozdrawiam

Macias1973:
Z ciekawości mojej spytam czy wybór strony jest u was zawsze jedny i słuszny czy raczej wybór czy gramy Niemcami lub Rosjanami jest z natury obojętny?  Bo jak zauważyłem są osoby które Graja tylko po jednej stronie, czy sa wyjątki od tej reguły? Choćby z przyczyny pełnego kompletu jednej ze stron, i wierni wyborowi nie podejmują gry lub szukają innego serwera.

Jako pierwszy odpowiem ze staram sie grac po stronie Niemców (90%), ale jeśli jest full Axis to tez i po stronie Rosjan,  no czasami przenoszę sie w sytuacji kiedy jest nie po równo w team-ach ( 10%).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version