Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Team Poland - skład

<< < (3/11) > >>

thebil:
On się nie odzywał. To ja was podsumowałem: 'ten serwer to parodia, dokończe to i spadam'. jego chyba nie zbanowaliście tez za skilla, bo wbił wam do tower, wystrzelał całe ukf i dostał kopa. I ty mu wytykasz skill i IQ? A czesto patrzysz w lustro?

Tu nie chodzi o zazdrość, bo mam gdzieś, team, w którym 1/2 to ukf, a druga połowa to vd. Tu chodzi o to, że dwa klany się dogadały i ustaliły sobie, ze fajnie byłoby zrobić TP. To nie jest TP - to jest vd+ukf.

Alex:
Spiers odpuśc trochę; niech sobie grają może coś tam osiągną choc szanse mają takie jak nasza reprezentacja na mistrzostwach. Większośc z nich znam z różnych serwerów i faktem jest, że tylko kilku reprezentuje poziom pozwalający powalczyc jak równy z równym. Pewnie nie ze wszystkimi ale zawsze. Jeżeli wtopią sromotnie to sobie na nich "pojeździsz". A to, że ktoś tam "wtopił" 8:0 nie ma znaczenia, każdemu może się to zdażyc. Poczekamy, zobaczymy. Teraz życzę im powodzenia.

A tak poza tematem co to za filmiki?? 8)

voodoocobra:
Spiers pewnie zrobilem z 2 filmiki Tytan (to moj CL :D ?) mial moj na opisie, ale robil tez je maro ktory jak wspomnialem ma zone i dzieci, wiec nie pitol mi tu o odpowiedzialnosci i powadze bo co, to ze jestem kapitanem nie uprawnia mnie do poczucia humoru ? swoja droga jesli Tytan kogos obrazil to mogles z tym przyjsc do mnie i jesli to prawda daj logi z gg z rozmowy z nim, wyciagne konsekwencje bo nigdy nie obrazilem zadnego gracza obelga typu "chuju" "pedale" czy "kurwo" choc nie raz mnie prowokowano. Takze prosze o logi z gg  i nie Voodoo pokazalo klase tylko jeden z Voodoo - o ile to prawda nie pokazal klasy.

Filmiki......bombay tv to serwis ktory ma sceny z roznych filmow z powiedzmy dalekiego wschodu pod ktore podkladasz napisy, glownie krecilismy je zeby sie posmiac z nas samych np z Tytana, zrozumiale glownie dla nas samych.

nor4d:
" użekła mnie twoja wypowiedz na filmiku pisało "A movie by cobra" i twój CL Tyt@n miał go na opisie przez 5 dni,więc wybacz ale to o czymś świadczy."
Hahah o czym to świadczy? Że ma świetny humor? Uwielbiam te filmiki po prostu :D

"Tu nie chodzi o zazdrość, bo mam gdzieś, team, w którym 1/2 to ukf, a druga połowa to vd. Tu chodzi o to, że dwa klany się dogadały i ustaliły sobie, ze fajnie byłoby zrobić TP. To nie jest TP - to jest vd+ukf."

2 klany? To widze, że z wzrokiem też masz kłopoty xD

voodoocobra:
2 klany... to moze poprosze kazdego CLa pierwszych 4 klanow ktore sa w TP o wypowiedz jak formowalismy podkreslam FORMOWALISMY TP, takze moze zamilcz jak nie wiesz jak to wygladalo i ja wzgledem tworzenia TP nie mam sobie nic do zarzucenia.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version