Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Team Poland - skład
nor4d:
O LOL :D następny inteligĘt
SpierS czyli Cobra nie może sobie zrobić takiego filmiku? Ale mi Cie szkoda w tym momencie.
I masz coś do jego wieku? Bo z tego co widze to jest dużo starszy od Ciebie, nie mówiąc już o mnie, a jestem organizatorem w TP.
cpw wygrało jakiś sparing/trening/mecz o pietruszke i to ma znaczyć, że są lepsi? Aha looz :)
Pamiętaj, że w TP liczy sie zrozumienie, atmosfera i wzajemne zaufanie, nie miałbym tego do cpw, które żart ("uznajmy, ze był remis :)") odbiera jakby obelge czy wyrzut.
Na koniec cytat z moich wakacji:
Ogarnij sie!
1945*SpierS:
użekła mnie twoja wypowiedz :wink na filmiku pisało "A movie by cobra" i twój CL Tyt@n miał go na opisie przez 5 dni,więc wybacz ale to o czymś świadczy.Wracając do wypowiedzi pana Adriana ktorz a bujną wyobraznie pisząc bajki w stylu
Totenkopfy: Wypi***,SPIER****, NOOOB, coś Ci nie pasuje młocie?, wypie*** Kut**ie
no niestety ale tak było -.-
To proszę ciebie bardzo,przypomnij kto tak mówił kiedy a już najlepiej by było jak byc okazał nam screena,który by wyjaśnił jacy to my jesteśmy niedobrzy....
Naprawde żal mi ciebie,gdyż twoje argumenty nic niewnoszą do tematu...
thebil:
@AdRian
Zamiast sypać takimi tekstami, pokaz dowody. Bez nich ja cię oskarżyć nawet o koprofagię i teraz tłumacz się, że to nie tak. Też nie podoba mi się to, ze TP to voodoo + ukf i taki AdRian, który broni kapitana, bo chce być w squadzie. Nasza nazwa to było jedno wielkie nieporozumienie (które już zostało naprawione), a ten z pupci wyssany cytat (smaczne było?) możesz sobie zachować, bo w tym klanie generalnie za cos takiego byłby out.
A co do komentarza Spiersa - ta pseudo inteligętna prowokacja jakiej dopuściło sie vd i odzywki tytana na gg do bora dostatecznie nas uświaczyło w przekonaniu, ze vd, choć niby wszyscy poza tytanem są pełnoletni (btw, ta gra jest od 16 lat, tytan), to zachowac się nie potrafią. Zamiast przyjąć wynik z honorem, to pokazali 'klasę'. Nie podoba mi się, ze ludzie z takim poziomem kultury osobistej będą reprezentować Polskę na arenie światowej. Dodatkowo jestem przeciwny wybieraniu w pośpiechu i potajemnie teamu, który ma być naszą chlubą.
Dodatkowo (nie chce tu wskazywać palcami), ale pewna osoba powiedziała mi, ze UKF takie 'wały' robi tez w innych grach i, że zdążył się już przyzwyczaić.
Przypominam, że to tylko moje zdanie.
S!b!K:
Imo. albo niektorzy sa zazdrosni ... albo sa plebsem ;] Btw. w PCW z CPW w voodoo gralo 8 czy 7 a tu jest 4 ;] Z czego w squad bedzie wchodzic imo 2,3 ;] W TP. ze sie tak wyraze sa najlepsie przedstawiciele z klanow ;) I nie sadze zeby pcw miedzy klanami moga wplynac na TP
////////////////
Spiers kogo nazywasz lamkami ??? Widze twoj poziom iQ i skilla xD Oba sa ponizej normy a dowodem jest ban na naszym serwerze ;] Zycze milej gry i mniej cietego jezyka :*
1945*SpierS:
heh ten ban na waszym serwerze dowiódł tylko tego że jesteście lamkami.
-Popierwsze:
ustalacie sobię jakieś durne reguły?Na odessie idziecie do niemców i każecie wszystkim iść do rusków przy czym straszycie ludzi że wylecą z serwera :/
-Podrugie
wyjaśnij za co dostałem bana ?? za to że byłem pierwszy i nic do nikogo niemówiłem ??
za to że wbiłem wam do wieży i was wykosiłem ??
możę cię to uraziło ??
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version