Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Team Poland - skład

(1/11) > >>

PrezesOi:
Dwa tygodnie temu, powstała idea uczestnictwa przedstawicieli polskiej sceny w pucharze Nations Cup. Dziś możemy poznać skład wyselekcjonowany przez kapitana drużyny - voodoo.COBRA. Jak wiadomo wszystko działo się w wielkim pośpiechu, gdyż do 3 września trzeba zarejestrować cały skład. Tak więc, ze zgłoszonych przez klany kandydatów, po rozegraniu treningu i dwóch sparingów, wyłoniła się następująca szesnastka:

TeamPoland.COBRA - Captain
TeamPoland.kTOTotaki - vice Captain
TeamPoland.Norad - organizator
TeamPoland.Tyt@n
TeamPoland.Seether
TeamPoland.Gothar
TeamPoland.Mati
TeamPoland.Eric
TeamPoland.AdRain
TeamPoland.Maaitz
TeamPoland.Guz
TeamPoland.S!b!K
TeamPoland.Zelot
TeamPoland.Zdzira
TeamPoland.Equilibrium
TeamPoland.Tempest
TeamPoland.Tin
TeamPoland.PrezesOi

1945*SpierS:
heh to jakieś nieporozumienie :D takie lamki będą reprezentować polskę ?? VooDoo które dostało 8:0 od cpw (Gdzie jest tu ktoś z cpw ??) Cobra jest Kapitanem ?? chyba powinien być troszkę poważniejszy a nie wymyślać jakieś głupie filmiki na boombay tv i nazywać kogoś lamą tylko dlatego że się zremisowało 4:4. n/c życze sukcesów chociaż wiem że nic nieosiągniecie....

AC| AdRain:
Cobra jest poważnym kapitem, i bardzo dobrze spisuje się na polu bitwy nie grałeś z nim to się nie odzywaj na ten temat;/

moze Ty powinieś być kapitanem? i Twoje Totenkopf czy HiTler jugend? które po zapytaniu o kogoś nick z waszego klanu odpowiada:

Totenkopfy: Wypi***,SPIER****, NOOOB, coś Ci nie pasuje młocie?, wypie*** Kut**ie

no niestety ale tak było -.-

1945*SpierS:
a masz na to jakieś dowody że tak mówimy ?? bo raczej niesądze.....
skoro tak bronisz Cobry to go broń,ale wiedz o tym że ja jestem niepierwszym który tak pisze i to nietylko na tym forum.....

voodoocobra:
a no widzisz AdRain, tak juz jest, co do pcw z cpw oczywiscie masz racje ale wez pod uwage inne nasze pcw z 3C czy ukf, a filmiki z bombay robilem nie tylko ja, poza tym robilismy je sobie dla zartu, zreszta co ja sie Tobie bede tlumaczyl, co do klanow z jakich bierzemy ludzi uzgadniam przynjamniej z jedna osoba i wiesz dlaczego przestawicieli innych klanow nie ma ? Bo prezentuja podobny poziom z tego co slysze do Twojego czyli: KUR*, Chu* itp w dodatku ich argumenty sa takie super ze szkoda gadac.....np filimiki na bombay tv - super argument, a jak Ci powiem ze jeden z tych filmikow zrobil 35 letni facet z zona i 2 dzieci ? Tez jest malo odpowiedzialny czy ma tylko poczucie humoru ? N/C

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version