Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Team Poland - skład

<< < (4/11) > >>

1945*SpierS:

--- Quote ---nor4d :
" użekła mnie twoja wypowiedz na filmiku pisało "A movie by cobra" i twój CL Tyt@n miał go na opisie przez 5 dni,więc wybacz ale to o czymś świadczy."
Hahah o czym to świadczy? Że ma świetny humor? Uwielbiam te filmiki po prostu :D

"Tu nie chodzi o zazdrość, bo mam gdzieś, team, w którym 1/2 to ukf, a druga połowa to vd. Tu chodzi o to, że dwa klany się dogadały i ustaliły sobie, ze fajnie byłoby zrobić TP. To nie jest TP - to jest vd+ukf."

2 klany? To widze, że z wzrokiem też masz kłopoty xD

--- End quote ---

może on ma kłopoty ze wzrokiem,ale ty napewno masz podobne z głową.
Kończe dyskusje w tym temacie.... Szkoda pisać... bo i tak główno widać.....

kTOTotaki:
thebil, spiers dostal bana za slowa skierowane do jednego z graczy. Nie bylo mnie wtedy na serwerze tak wiec nie wiem gdzie wtedy przebywal, czyli nie byl to ban za skilla (nigdy nie zbanowalem za skilla tak wiec nie wiem skad te pomysly w ogole)

Jakie "waly" niby robilismy? To, ze z ukf byli reprezentanci w grach takich jak bf2 czy cod2 a teraz ro? A moze chodzi ci o scene tce to scena byla mocno przeciwko nam bo przez dlugi okres zaden polski klan nie wygral z nami w oficialnym meczu oraz to ze bylem adminem drabinki i przylapalem kilka klanow na oszukiwaniu i zostali oni usunieci? Juz nie pisze o ocenianiu kogos po jednostronnej opinii bo to nie ma sensu.

Klanow w teampoland jest 5 (voodoo, ukf, ac, 3c i wilda) nigdy nie zdazylo sie tak ze podczas sparingu graly tylko osoby z ukf i voodoo. Tak wiec wyobraznia kwitnie.

voodoocobra:
No ale kTT oni wiedza lepiej, pewnie siedzieli na hlsw, a my podszywalismy sie pod Prezesa, Adraina, Tina, itp :D

1945*SpierS:
Może bana dostałem za to że powiedziałem do Mariusza_PL który leżał na naszym respie i spawnkillował z MG "Spadaj lamo" ??Zbanuj Zelota który powiedział "Nieprzeklinać mi tu bo i ja kur.a zaczne" chyba to jest bardziej wulgarne ?? Aha sory,przecież on jest z UKF (nietykalny) :D

kTOTotaki:
oboje dobrze wiemy ze to nie bylo "Spadaj lamo", i zauwaz roznice pomiedzy bezosobowym przeklinaniem a obrazaniem

added
zreszta zelot napisal "nie przeklinac mi tu k%@$a" i zdecydowanie z zartem a to ma troche inne brzmienie ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version