Żołnierze > Wyjazd na poligon
Mecz z Niemcami
IgraSov:
Mylicie się towarzyszu, to nie Niemcy zorganizowali, było to zorganizowane przez obie strony.
Więc wszyscy poszli po prostu za swoim komisarzem.
http://www.red.orchestra.pl/page.php?id=912
IgraSov:
--- Zrobił się mały Off-top więc temat podzieliłem, część postów została przeniesiona tutaj ---
BartBear_[PL]:
Ja mam zapytanie techniczne po czasie (bo nie brałem w najmniejszym stopniu udziału w organizacji) - czy była mowa o 1 czy 2-ch rundach?
Jako gracz byłem przygotowany na 1-dną bo to 75 minut i taka pora rozgrywki, że jakby miały być 2 to bardzo niefortunnie. Nie wiem czy po prostu ludzie wytrzymaliby drugą rozgrywkę o tej porze. Gdyby to było 18-19 to jak najbardziej dla mnie oczywiste że bijemy się dalej, no ale w późniejszej godzinie to "domyślnie" powinna być jedna. Pytam bo nie tylko oni czytają (i przekręcają) niektóre nasze posty i cytaty ale ja też się wybrałem na ichniejsze forum i oczywiście nas je... że uciekliśmy POMIMO ustaleń. Myślałem że zaproponowali po rozgrywce rewanż ale że nie wypaliło (chociażby ze względu na późną porę). Nie lubię być określany jako tchórz! Sądzę że na pewno jak nie wszyscy to i tak znaczna grupa zostałaby gdyby takie było ustalenie....No ale akurat to to mogło być nieporozumienie, natomiast dygresje na temat Polaków na niemieckim forum w stylu "czy ktoś widział moje auto :D" skutecznie studzą moją ochotę powtórnego spotkania tego adwersarza. Aż żal że Amerykanie po wojnie zaopiekowali się częścią tego kraju bo może tak by się wypowiadali np. Francuzi o Niemcach...:con
Biały Orzeł:
Ustalenia?Jakby było wiadomo, że ma być druga runda to byśmy zostali do cholery.Tchórze?Dostali po dupie i płaczą.A właśnie za takie teksty o samochodach powinniśmy jak najszybciej się dogadać i zlać ich jeszcze raz.Tylko tym razem niech wezmą dodatkowych 10 a nie trzech to może mieć będą jakieś szanse.Nie mówiąc już o tym, że za cholerę nie znaliśmy mapy.Nawet punkty przejęć były durnie umieszczone gdzieś na piętrach.Na typowo camperskiej mapie idealnej do obrony sobie nie poradzili.Niech staną do walki na jakiejś standardowej mapie to dostaną taki wpier...., że z podziwu nie wyjdą nigdy.
EDIT - Nie no normalnie się zagotowałem.Nawet przegrać nie potrafią z honorem miękkie %$#$% !IgraSov umawiaj rewanż choćby jutro.Niech zobaczą co znaczy $%^^$$#@ POLAKÓW!:((:((:((:((:((:((:((:((
EDIT II - sorki za bluzgi.Poprawione już :D
Oberschlesien Soldat:
Wzburzyło mnie to oszczerstwo durnych szkopów:((.
Cwaniaczki przegrali i nie mają już czego się chwycić,ich działanie przypomina mi działanie pewnego posła z Lublina.
Skoro tak wczoraj chcielii rewanżu,to niech się umówią z komisarzem IgraSov-em i zagramy ale tym razem na wyznaczonej przez nas mapie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version