Żołnierze > Wyjazd na poligon
Mecz z Niemcami
BartBear_[PL]:
E no Panowie nie ma się co tak niezdrowo podniecać. Ja po prostu zadałem tutaj pytanie w sprawie ustaleń jakie nas obowiązywały. To że jest tam kilku frustratów którzy z racji braku innych argumentów zaczynają używać sobie znanych stereotypów nie powinno nas "zobowiązywać" do odwzajemniania. Należy pokazać swoją wyższość i nie reagować (przynajmniej z takim jak w tych postach wzrostem ciśnienia). Poza tym takie wywody tam to swoiste smaczki, większość jest zła ale na swoją grę, okoliczności i takie tam, więc nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora bo nie będziemy lepsi od tych którzy nas wku... :D
Podzieliłem się tutaj po prostu stanem swojego ducha i tyle, nie ma sensu tego zaogniać (przynajmniej ja tak sądzę) bo to jest GRA i to o przysłowiową pietruszkę, a to że niektórzy mają problemy ze sobą spowodowane genami bądź błędami wychowawczymi należy ze smutkiem przyjąć do wiadomości :wink
kazmirzk:
Kriegstadt to moim zdaniem najlepsza mapa w RO. Tu walczy sie o kazda ulice, na zadnej innej mapie nie ma tak intensywnej bitwy w miescie. Ale przyznam, ze jest to mapa w ktorej o wiele latwiej sie obronic niz ja zdobyc. O ile pierwsze punkty mozna wziac doslownie z marszu, o tyle wziecie ostatniego mostu to koszmar. Niemcy maja bardzo blisko spawn, dodatkowo sa chronieni walem, dlatego czolgi nie robia im za duzych szkod.
Gratulacje Panowie ale nie spinajcie sie az tak.
IgraSov:
Była mowa o 2 rundach ale nie jedna po drugiej tylko najpierw mieliśmy zagrać jedną a jeżeli byśmy chcieli od razu to i drugą, jeżeli nie to w innym terminie.
Na rewanż chłopaczki mobilizują grubszą ekipę więc my również zbierzemy swoją "śmietankę" i lecimy skopać dupska na tej samej mapie tyle, że ze zmianą stron.
Rozumny(PL):
Dopóki nie wygrają będą się nadal pluć.
A polskich Rumunów zostawiliście samych! Tylko kilku wiernych przyszło wraz z jednym Rosjaninem.
Biały Orzeł:
--- Quote ---kazmirzk :
Gratulacje Panowie ale nie spinajcie sie az tak.
--- End quote ---
Nie ma napinki, że wygraliśmy bo udało się po prostu na farcie i nikt nie ma zamiaru się wywyższać jacy to cudowni my są. Gra jest oczywiście o pietruszkę jak zauważył BartBear ale chodzi o coś innego. Jeśli ktoś rzuca "tchórzami" i starymi "dobrymi" dowcipami o polakach to jest to syf. Po jaką cholerę chcieli walki? Żeby podreperować ego? Nie udało się i jest płacz? Jeśli to głosy tylko niektórych to dlaczego nie są zgłuszone przez resztę? Bo im to pasuje, że mogą "pojeździć na polaczkach". Patrząc zresztą na spotkania z Niemcami to bez kitu ma się ochotę zerwać wszelkie kontakty (vide TANK CUP gdzie herbatniki rezali im dupska aż miło i uciekli [Niemcy oczywiście] do oszustwa byle tylko wygrać).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version