Żołnierze > Wyjazd na poligon
Mecz z Niemcami
Radzisław:
Taka mała podpowiedz jeśli chodzi o KrasnyiBor.Z tego co tu piszecie to będziecie grać po stronie sowietów taak?Na początku mapki ,dostajecie wsparcie artyleryjskiego dymu.Wiedz trzeba wykorzystać okazje.Podstawą też na niej , musi być czołg i dobry oficer.Im dalej w niemieckie linie obrony ,tym gorzej.To mapa przedstawia historyczny bój na obwodzie Leningradzkim.Zresztą jakiś admin opisał rys dziejów bitwy ,gdzieś na stronce.Warto się zapoznawać z takimi detalami.Żeby mieć troszeczkę pojęcie dlaczego np.Tak mapa jest zrobiona i w taki sposób przedstawiona.
`lay-Z:
--- Quote from: Radzisław ---Warto się zapoznawać z takimi detalami.Żeby mieć troszeczkę pojęcie dlaczego np.Tak mapa jest zrobiona i w taki sposób przedstawiona.
--- End quote ---
ja bym to ujął tak, "zainteresowani mogą doczytać o tym co ta mapa przedstawia w Recenzjach Map, gdzie zaznaczono krótki rys historyczny", bo co do taktyki na tą mapę, rys historyczny niewiele pomoże ;) (nie czepiam się Radziu, tylko uściślam ;) )
Radzisław:
Taak zgadzam się z tobą.Jednak w razie klęski ,niech ludziska nie psioczą że Niemcy mieli lepsze pozycje itd. Bo niestety mieli.Wokół Leningradu trwała tak jakby ,pozycyjna wojenka.
PS: Ale ja też trochę taktyki w poście wyżej opisałem.Zresztą to jedna z moich ulubionych map ostatnio.Pozdr
IgraSov:
--- Quote from: [b ---Radzisław :[/b]]Z tego co tu piszecie to będziecie grać po stronie sowietów taak?
--- End quote ---
Nic nie jest jeszcze zaplanowane, nie jest nawet dogadane czy w ogóle mecz się odbędzie.
Jak już zaplanujemy mecz dam o wszystkim znać i wtedy będziecie radzić, Radziu:satisfied
BartBear_[PL]:
Nic dograne nie jest ale to ich strona (przynajmniej w osobie organizatora) pytała czybyśmy w sierpniu nie zrobili dogrywki, chyba nie wyskoczył z tym sam bez aprobaty swoich żołnierzy ale jak co to my zrobimy a oni nie przyjdą - będzie walkower 6:0 :D :p
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version