Żołnierze > Wyjazd na poligon
Mecz z Niemcami
propagandaminister:
Kameraden ! hallo igrasof
time vor war
sorry nur englisch ist schlechter als mein polnisch , oder umgekehrt ^^
Die Deutsche Community sucht einen Gegner für einen Kampf .
wenn möglich 20 vs 20 +/-
map: MN DH oder standart ostfrontmap
datum: juli/august
grüsse
propaganda
http://propaganda.ucoz.de/
-----------------------
at google polnish
Towarzysze! witam igrasof
czas temu był
Przepraszam angielski jest gorszy niż mój polski i odwrotnie ^ ^
Niemieckiej wspólnoty szuka przeciwnika do walki.
jeśli to możliwe, 20 vs 20 + / -
ostfrontmap mapie: MN DH lub standart
Data: lipiec / sierpień
BartBear_[PL]:
No no Kamarade igrasof widzę że chyba zostałeś zdemaskowany, niby polityczny TOWARZYSZ a tutaj wychodzi że zniemczony szpieg, nawet pozorów nie zachowano tylko zwrócono się bezpośrednio, nasza komórka NKWD otrzymała dane, może zdążysz się jakoś oczyścić przed ostatecznym rozwiązaniem :D
Z tego co widać chcą powtórki z historii hehe i to na wszystkich frontach, z tym że większość naszych sił wojskowych rozpuszczona jest na wakacyjnych przepustkach, może Rumuni z CC pomogą? :wink
A może jednak wrzesień, tak np. pierwszego przed wschodem słońca? buehehe
propagandaminister:
hi BartBear
"Z tego co widać chcą powtórki z historii hehe i to na wszystkich frontach, z tym że większość naszych sił wojskowych rozpuszczona jest na wakacyjnych przepustkach"
no no no ^^
keine wiederholung das isr RO gaming.
hat RO - Polen keine leute mehr ? ^^ ;)
IgraSov:
Wszystko na Steamie jest ustalane z towarzyszem WurstBrot, wstępny termin to 23. w piątek na godzinę 21:00.
igrasof dżizas!
BartBear_[PL]:
No igrasof takie pseudo niemieckiego agenta IgraSova, ludowcy zazwyczaj mieli bardzo mylące "nicki" hahaha :p
Ale chyba słońce Afryki trochę przygrzało bo 18-tego manewry pancerne maja być i ile się na nich ludzi zjawi? Będzie w sumie 12-tu? Po 2 czołgi będzie naparzanka?:D
...a w 5 kolejnych dni mamy wystawić 20+ luda! Ja się pytam SKĄD?!
Termin mało realny jak dla mnie, chyba że chcecie zrobić teledysk RO-40:1 hahaha
"hat RO - Polen keine leute mehr ?"
HQ gelassen worden, alle anderen haben ihre Sommerferien! Es ist gut, dass unsere politischen Offizier IgraSov noch auf seine Pflicht.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version