Żołnierze > Wyjazd na poligon

Mecz z Niemcami

(1/21) > >>

propagandaminister:
Kameraden !  hallo igrasof

time vor war  

sorry nur englisch ist schlechter als mein polnisch , oder umgekehrt ^^

Die Deutsche Community  sucht einen Gegner für einen Kampf .

wenn möglich 20 vs 20 +/-

map:  MN DH oder standart ostfrontmap

datum:  juli/august

grüsse

propaganda
http://propaganda.ucoz.de/

-----------------------
at google polnish

Towarzysze! witam igrasof

czas temu był

Przepraszam angielski jest gorszy niż mój polski i odwrotnie ^ ^

Niemieckiej wspólnoty szuka przeciwnika do walki.

jeśli to możliwe, 20 vs 20 + / -

ostfrontmap mapie: MN DH lub standart

Data: lipiec / sierpień

BartBear_[PL]:
No no Kamarade igrasof widzę że chyba zostałeś zdemaskowany, niby polityczny TOWARZYSZ a tutaj wychodzi że zniemczony szpieg, nawet pozorów nie zachowano tylko zwrócono się bezpośrednio, nasza komórka NKWD otrzymała dane, może zdążysz się jakoś oczyścić przed ostatecznym rozwiązaniem :D

Z tego co widać chcą powtórki z historii hehe i to na wszystkich frontach, z tym że większość naszych sił wojskowych rozpuszczona jest na wakacyjnych przepustkach, może Rumuni z CC pomogą? :wink

A może jednak wrzesień, tak np. pierwszego przed wschodem słońca? buehehe

propagandaminister:
hi BartBear

"Z tego co widać chcą powtórki z historii hehe i to na wszystkich frontach, z tym że większość naszych sił wojskowych rozpuszczona jest na wakacyjnych przepustkach"

no no no  ^^

keine wiederholung  das isr RO gaming.

hat RO - Polen keine leute mehr ?  ^^ ;)

IgraSov:
Wszystko na Steamie jest ustalane z towarzyszem WurstBrot, wstępny termin to 23. w piątek na godzinę 21:00.

igrasof dżizas!

BartBear_[PL]:
No igrasof takie pseudo niemieckiego agenta IgraSova, ludowcy zazwyczaj mieli bardzo mylące "nicki" hahaha :p

Ale chyba słońce Afryki trochę przygrzało bo 18-tego manewry pancerne maja być i ile się na nich ludzi zjawi? Będzie w sumie 12-tu? Po 2 czołgi będzie naparzanka?:D
...a w 5 kolejnych dni mamy wystawić 20+ luda! Ja się pytam SKĄD?!
Termin mało realny jak dla mnie, chyba że chcecie zrobić teledysk RO-40:1 hahaha

"hat RO - Polen keine leute mehr ?"
HQ gelassen worden, alle anderen haben ihre Sommerferien! Es ist gut, dass unsere politischen Offizier IgraSov noch auf seine Pflicht.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version