Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Najlepszy FRAG ew. najfartwoniejszy :D
_KaszpiR_:
a ja mialem dzisaj niezlego antyfraga
na beathlanding leze ze snajpa w wodzie i patrze na niemecki uniekr, mam na celowniku niemca, naciskam fire, i dokladnie w tym samym momencie na celowniku pojawia sie glowa rusak wybiegajacego z respa - no i oczywiscie rusek do piachu,a niemiec niedostal.
Yab_PL:
heh, w zasadzie to kazdy moj frag z rifle'a (zart of coz). A tak powaznie to az tak chamsko fuksiarskich jeszcze nie mialem, moze tylko raz jak lecac z panzerfaustem natknalem sie za rogiem budynku na ruskiego i z 1,5m strzelajac z biodra zostala z niego chmurka i mi sie nic nie stalo. No i moze jeszcze sytuacja w ktorej po pierwszysch 4 dniach grania na basowce broniac dworca 3 niemcow pod rzad bagnetem zabilem (byloby 4 ale juz mi sie znudzilo i ostatniemu heda poslalem z 30cm :) )
Qbeesh:
Konigsplatz.
2 minutowa przepychanka z krasnoarmiejcem na strzały z rifla z odległości 3 metrów, z workami z piaskiem pomiedzy nami. Koniec ammo, ranny w rękę głowę i klatę. Panzerfaust, strzał z biodra, krasnaja chmurka :)
Wawer:
Moj najfartowniejszy frag zdarzył się na Odessie. Biegałem sobie z rifflem, przykucnąłem za workami i strzeliłem na wiwat w okno wieży. Odległość była taka ze ledwo to okno widziałem... A już na pewno nie widziałem tam niemca. Musiał sie wychylic już po moim strzale bo po chwili na ekranie pojawilła się informacja że kogoś ubiłem.
Druga akcja zdarzyła się na Stalingradkessel. Biegałem sobie jako assault i wypadłem na trzech ruskich leżących jeden za drugim za rampą. Byłem tak zaskoczony że nacisnąłęm lpm bez celowania, bedąć pewnym że i tak po mnie... Wszyscy trzej zginęli a ja się tak długo cieszyłem że w końcu ktoś mnie ustrzelił:p
Soltys:
Ja niedawno miałem też niezłego fraga na Barashce,a więc tak: gram snajperem 600 może 700m ode mnie biegają niemcy(po drugiej stronie lądu)nie mogłem nikogo trafi aż przymieżyłem strzelłem(niemiec biegł na pełnym sprincie)i HEAD SHOT, ale się potem zacieszałem ;-)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version