Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Najlepszy FRAG ew. najfartwoniejszy :D

<< < (8/11) > >>

Bathin:

--- Quote ---AC| AdRain :
o kurde jak? myślałem że do czołgu wchodzą max 3 osoby... a ta załatwiłeś klienta 5 typami... hmm

--- End quote ---

No Rain tego sie po Tobie nie spodziewałem, SdkFz 251 to transporter niemiecki nie czołg.
Pzdr

AC| AdRain:
a no tak :)  mogles mowic ze chdozi Ci o karawane ;D sorrki :* zwracam honor ;D

ostatnio na serwie zaciukałem 4 klientów bagnetem pod rząd!!! była to mapa kaukaz, ja po stronie radzieckiej już bronimy dziedzińca, jest ciężko niemce są blisko :D wybiegamz  respa biegna na prawo przez przejscie takie drzwiczki trzeba tam otwożyć (już kojarzycie? ok to mowie dalej), przed wyjściem na zewnaatrz założyłem bagnet ;D biegne sprintem, bo skarpie patrze a tam niemiec we mnie celuje już ale unikłem kulki albo nie trafiłxD podbiegam z rozpędu CIACH pierwszy niemiec stacza się ze skarpy, 2  niemiec atakuje mnie kolbą ale odskoczyłem i unikłem ciosu ;) niestety niemiec tego samego nie mógł powiedzieć CIACH niemiec śpi, 3 miał emgiete :D widział to wszystko z boku i juz sie rozkładał, ale zdarzylem podbiec od boku przykucnąć i CIACH.. nie miał szans.. już pisze będąc dumny "heheh 3 niemców pod rząd bagnetem" i odwracam się a tam 4 niemiec z mp40 celuje już w moją strone :D ale był na tyle blisko, że zdąrzyłęm i go ukłuć :) pisze "hehe nie no 4 niemców :D czwarty chcial mnie od tylu zajść" a czeresniak na to "a bo Ty masz aimbota na bagnetxD"

Czeresniak:

--- Quote ---AC| AdRain :
 czeresniak na to "a bo Ty masz aimbota na bagnet"

--- End quote ---

Bo masz :D

_KaszpiR_:
i jgo badnet ma 10m :D

Soltys:
Ja mialem taki: Pistolet, ruscy, basovka snajper 200m przede mna strzal i HEAD SHOT

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version