Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Najlepszy FRAG ew. najfartwoniejszy :D
krv[PL]:
Pomyslalem ze dobrze zrobic taki topic po moim dzisiejszym fragu :) ciekawe czym wy sie pochwalicie :D
a wiec....
gralem wlasnie na RO-Bonderowo siedzialem w KW-1 widze przed soba na dystansie okolo 500m piaskowy cel :D (panzer4) niewiele myslac wymierzylem odpalilem... niemiecki tank ani drgnie(rykoszet) i sek (moze mniej) po moim trafieniu pokazal sie komunikat ze zabilem goscia... hmm co jest grane ... sprawa po 2sek sie wyjasnila obok panzera 4 stal sobie sztug :) i oberwal moim rykoszetem i eksplodowal :D :D :D dzieki czemu zaliczylem kolejnego fraga do kolekcji :D
myslalem wczesniej ze tych "rykoszetowych" fragow nie zalicza poniewaz wczoraj zginolem od takiego rykoszeta :) biegajac po polu cos na mnie spadlo i padlem(mapy nie pamietam) :D bez pokazania komunikatu kto to zrobil :)
PrezesOi:
najseksowniejsze sa bezposrednie strzaly z dziala czolgowego z bliskiego dystansu bezposrednio we wrogiego "czlowieczka". na to najlepszy medyk by nie pomogl.
zreszta podobny malowniczy efekt w ro ma strzal z panzerfausta z 3 metrow.
Goral:
Powyżej jest screen, w którym samego rykoszetu nie uwieczniłem (dym wystrzału i tak zasłoniłby) ale widać efekty. Strzelałem 2 razy do czołgu, któy jest centralnie w celowniku, a rozwaliłem ten po lewej :)
SU po prawej płonie po bezpośrednim trafieniu.
[_]
Wiem, wiem, to jest resp Sowietów, ale byłem sam i sobie ćwiczyłem :)
[_]
Co do spotkania ciała z posickiem czołgowym lub pięścią pancerfausta, to też byłem mile zaskoczony kiedy model gracza zamieniał sie w czerwony obłok :) Ciekawe jaki efekt przewidzieli twórcy w opcji gry bez krwi? Może ktoś to juz obcykał?
krv[PL]:
To trzeba jakiegos niemca sie spytac :P zalatwilem kolesia z panzerfausta ale tafilem w reke chyba bo tylko ja oderwalo mojemu przeciwnikowi :) swoja droga panzerfaust powinien dzialac jak mini HE (amerykanie np: teraz powracaja powoli po doswiadzczeniach w iraku do pociksow odlamkowo-burzacych poniewaz wogule ich nie maja na stanie a okazuje sie pociski kumulacyjne TAK TAK oni wala do ludzi kumulacyjnymi nie do konca sie sprawdzaja poniewaz maja okolo 15m nieszczycielskiego zasiegu!!)
edit :) no i przypomnialo mi sie jeden nade 4 fragi :)
Sieja:
Ja miel takiego fraga bylem dowoca wezwalem nalot i biegnie niemiec speedem i obok niego nawalaja pociski ( ja patrzylem przez lornetke ) i nagle jeden prosto w niego i zostala po nim tlko chmurka krwi :) normalnie wygladalo to jak jakis film xD
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version