Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Tankietnyje praktisy
LiiPa:
TS : s1.voicespeak.eu:2819 kanał : RO.PL- Tankietnyje praktisy hasło: panzer
Serwer RO : 82.177.194.135:27990 - [Fsq] Firing Squad Clan @ SkiLLnet.pl haslo:firin
Zacznijmy ok. 20:00
BIA Radzio:
Bez moda pancernego bez urazy smieszne sa walki pancerne w ro .. jesli ktos kuma baze(?) to ustawi sie pod kontem i nawet 88 od t34 sie odbije . ..czołg z palacym sie silnikiem moze chulac na pełnych obrotach ..kiedy walisz z kaemu pokładowego cały celownik sie trzesie jak by to było jakies tekturowe zawieszenie ..błedów mozna wiliczyc sporo ale jednak twórcy postawili na poprawe grafy niz naprawe takich smiesznych błedow ..widac ze chłopaki z klanów chca na czołgach potrenowac bo miernota im to wychodzi ..nie wszystkim oczywiscie ale wiekszosci .. ..a trenujcie trenujcie ..zawsze mozna wykorzystac bład w grze aby za wszelka cene wygrac z innym klanem ..pozdrawiam
Yab_PL:
--- Quote ---BIA Radzio :
Bez moda pancernego bez urazy smieszne sa walki pancerne w ro .. jesli ktos kuma baze(?) to ustawi sie pod kontem i nawet 88 od t34 sie odbije . ..czołg z palacym sie silnikiem moze chulac na pełnych obrotach ..kiedy walisz z kaemu pokładowego cały celownik sie trzesie jak by to było jakies tekturowe zawieszenie ..błedów mozna wiliczyc sporo ale jednak twórcy postawili na poprawe grafy niz naprawe takich smiesznych błedow ..widac ze chłopaki z klanów chca na czołgach potrenowac bo miernota im to wychodzi ..nie wszystkim oczywiscie ale wiekszosci .. ..a trenujcie trenujcie ..zawsze mozna wykorzystac bład w grze aby za wszelka cene wygrac z innym klanem ..pozdrawiam
--- End quote ---
a tam, bólszit. KAZDY rosyjski skatowany czolg jest gora na 3 strzaly (a zazwyczaj na 2). T34 odbija pociski od Tygrysa? Ciekawe, ja siedzac w tygrysie zazwyczaj potrzebuje nie wiecej niz 2 strzaly zeby rozwalic teciaka. I imho wiecej wiedzy i doswiadczenia potrzeba grajac czolgami w czystym RO niz z AB
aha, jeszcze pytanie odnosnie dzisiejszego 'treningu' - na jakiej mapie gramy? Arad ze wszystkimi czolgami? No i czy jezdzenie w parach jest przymusowe?
Apos:
Arad wersja Stress Test będzie złym pomysłem - każdemu zmuli kompa, a 3/4 czołgów (z około 44 na stronę), które tam jest i tak będzie stało odłogiem. Proponuje zwykłego Arad'a, a jeżeli czas pozwoli i będzie taka potrzeba mogę przygotować Arada z czołgami z Barbarossy.
btw: jestem tego samego zdania co Yab dot. AB i dodam do tego przegięcie z PF, którego można używać jako granatnik i spamować nim piechotę na spawnie.
ps. założe się, że po podziale na Axis i Allies jedni drugim tak życzliwi nie będą z radami :)
Wittmann:
Oj święte słowa Radzio czołgi w RO bez AB to jak facet bez jaj ,bo po co komu strzelać do niezniszczalnego IS-a,czy do teciaka który odbija prawie wszystko,a tiger jest bezpieczny tylko z przodu i to do paru strzałów ,grałem kiedyś tigerem na kriovirog,stałem ładnie pod kątem do 3 t34/76 na odległości 700m i dostałem 6 strzałów we wierze i było po tigerze,to jest śmieszne a KV1 który we mnie strzelał z boku był niegroźny czyli wychodzi na to że tygrys ma przód wierzy słabszy od boku kadłuba,a sam kv1 też może być niezniszczony przez 8.8
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version