Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Tankietnyje praktisy
Banita:
Otóż jako że zbliża się do nas wielkimi krokami nawałnica na wschód, a jak wiemy powszechnie używaną tam bronią masowej zagłady były czołgi, wpadłem na pomysł, że można by podszkolić się w tym kierunku. Mianowicie chodzi mi o prace w zespole ([zakładając ze w tanku byłyby po 2 osoby] dowódca czołgu-kierowca; komunikacja pomiędzy dwoma tankami w kolumnie dwóch tanków wzajemnie osłaniających się:P). Oczywiście trzeba będzie od razu wybrać sobie zawód(kierowca-działowy), bo przecież mamy być najlepsi w tym co będziemy robić na polu bitwy. I tak chciałbym zorganizować treningi po i poćwiczyć zgranie w zespołach, co zapewne zaowocuje w zwiększeniu skuteczności i żywotności czołgów (pomijając taktykę). Oczywiście nie jest to ściśle związane z FB, jakkolwiek możnaby już grać po swoich stronach konfliktu i tworzyć zgrane ekipy, które mogłby by kontynuować karierę w FB(zakładając, że wzajemnie będą chciały i potrafiły się dobrze dogadać:D[z czego zaczyna robić się problem{czemu zapobiegłby moj projekt}]). Raczej miałoby na celu zachęcenie ludności sceny do odwiedzania serwerów z czołgówkami w zorganizowanych organizacjach i tradycyjnie, dobra zabawe ;)
Hiacenty:
Ja mogę iść na takie cosik , bo i tak nudy są zleksza : > tylko trzeba by uzbierać trochę chłopów :)
komoter:
Pisze sie na to Hiacenty jak cos bedzie napisz mi
Skar:
Ja się na to pisze ;] ale jeżeli zagram to jako kierowca ^^
Tylko co jak i kiedy? xD
patrykus93:
Może być fajnie jakby co to mogę strzelać :)
Będzie AB?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version