Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Tankietnyje praktisy

<< < (3/16) > >>

Banita:

--- Quote ---kazmirzk :
komunikacja kilku dwuosobowych czołgów wprowadza jedynie zamęt

--- End quote ---

w samym czolgu do komunikacji sluzy klawiatura numeryczna, ktora za zwyczaj glosow nie wydaje ;) Swoja droga mozna sie bedzie pobawic w "Pantera 2 do tygrysa, odbior":D Tak na powaznie to miedzy innymi chodzi o to zeby to zlikwidowac, mowic tylko o rzeczach waznych i trzymac sie swoich zadan jakie beda nadane kazdemu z czolgow etc.

--- Quote ---kazmirzk :
posiadamy kilku panów, którym terningi w blaszakach już chyba konieczne nie są :D

--- End quote ---

Tym lepiej jezeli beda chcieli sie pobawic. moze sie czegos nauczymy ;)

--- Quote ---Sava :
dla tego obstawiałbym komunikacje w czołgu miedzy dwoma na voice'ie na kanale lokal

--- End quote ---

mi voip na przyklad sprawnie nie dziala :P (nie wiem co z nim jest, slychac tylko szum)

btw. planuje potyczki raczej bez piechoty... trenujemy czolgi.

kazmirzk:
komunikacja w czolgu z poziomu klawiatury numerycznej to tylko podstawa.. nie powie ona kierowcy na ktorej godzinie jest czolg.. wiec trudno mu sie bedzie ustawic, z drugiej zas strony takze i dzialowy nie zostanie szybko poiinformowany na ktora godz ma lufe skierowac.. Voip lokal tez dobrym pomyslem nie jest gdyż za dużo z takiej rozmowy zrozumiec sie nie da..

Pytałem.. nie chcą.. mówią że za free trenować nikogo nie będą.. No chyba że wymiana doświadczeń za jakąś fajną taktykę na mapkę piechotną ^^

kryszek:

--- Quote ---kazmirzk :

Pytałem.. nie chcą.. mówią że za free trenować nikogo nie będą.. No chyba że wymiana doświadczeń za jakąś fajną taktykę na mapkę piechotną ^^

--- End quote ---

To ja was przetrenuje, jak uciekać przed sdkfz'em co?? :P (Lipa będzie wiedział o co chodzi) :D

Herr_Batke:
Szybko i zakosami :D

kazmirzk:
My tez wiemy Kryszek o co chodzi ^^

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version