Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Co byście chcieli zmienić w grze ?

<< < (3/30) > >>

Shock:
Witam. Jestem po stronie Hammera, jednak w przeciwieństwie do niego strzelałem w trybie AUTO i robie to nader często. Jednak nie o to chodzi. Byłem kiedyś na zlocie militarnym na Ukrainie i miałem okazję postrzelać z PPS (troche to kosztowało ale kto by sobie odmówił ;)  ). I powiem tak. Jak w prawie każdej broni po wystrzeleniu pocisku odrzut lufy idzie do góry i w prawo ale w RO odzrut PPS jest wyraźnie przesadzony. Bardziej bym się przyczepił do dzwięku jaki ona wydaje ;). Naprawde można ogłuchnąć.

Jeszcze jedno. Czy się wam zdarzyło aby pocisk odbił się od waszej skorupy ? Miałem takie wrażenie dwa razy i to na snowy forrest.

StarskiPL:
A ja bym zmienił takie głupoty jak zatrzymanie TYGRYSA (!!!) przez drewniany płotek! ...albo byle drzewko. W ogóle sterowanie czołgiem jest takie jakieś dziwne...

krv[PL]:
a ja bym chcial kamizelki dla czerwono armistoiw :D KLIK

pastor44:
Mysle ze o wiele bardziej wraz ze zmniejszeniem skutecznosci Ptrd (mam nadzieje w next patch'u)
powinni dodac cos przeciwczolgowego

krv[PL]:
napewno jestem za granatami przeciw czolgowymi i koktailami molotowa a po stronie niemieckiej minami magnetycznymi :D (nie weim jak to sie dokladnie nazywa... ogladaliscie Stalingrad??) a tak wogule to jak macie emula to sciagnijcie sobie taki filmik. [Military - WWII] Germany - Anti-Tank Tactics (Panzerfaust, Flak and early Panzerschreck vs communist armor).mpeg

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version