Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Co byście chcieli zmienić w grze ?

(1/30) > >>

Sieja:
Ja osobiscie chcialbym poprawienia szybkosci ladowania sie map, wiecej broni, wiecej pojazdow, nowe pojazdy ( samoloty :) ) iii dodania jakies nowej nacji zeby byla troche odmiana xD a i jeszcze zmniejszyc odrzut z karabinow nie tak jak w call of duty ale tak aby sie dalo strzelac przynajmniej seriami po 3-4 strzaly bo teraz to po 2 juz jest w kosmosie :P

AC| AdRain:
bo jest realsitycznie.. odrzutu broni bym nie zmieniał nowej nacj bym nie dodawał bo co? na froncie wsachodnim były 2 nacje (no może więcej ale i tak posługiwały sie głównie bronią jedną z tych 2 stron), samolotów bym nie dodawał bo may są za małe i smaoloty jeżeli miały by być realisyczne musiały by latać bardzo szybko nie jak w bf1942....  nowe pojazdy KV-2 ;D nowe bronie hmmmm nie wiem jaką CIEKAWĄ broń można by jeszcze dodać :P jakieś WUNDERWAFFE

Eric:
A ja bym dodał 2 nowe klasy.
Pierwsza to coś w rodzaju zaopatrzeniowca, gościa z amunicją (kto oglądał Szeregowca Ryana to taką rolę pełnił Upham podczas obrony mostu). Troszke dziwne jest, że byle piechur może dać amunicję do MG42. Nie wydaje mi się, żeby każdy żołnierz nosił ze sobą taśmy do MG`42. Uzbrojony byłby w zwykłego rifla, albo sam pistolet. Mógłby też dawać amunicję do SMG oraz granaty, wypadało by też wprowadzić jakieś ograniczenia, np: maksymalnie 2 taśmy, 5 magazynków i 3 granaty na jednym życiu i oczywiście tylko jeden żołnierz tej klasy na drużynę. Ot malutki kroczek w stronę realizmu.

Druga klasa to już krok w stronę zaspokojenia mojego lenistwa ^^ . Jako że często gram Squad Liderem i lubię się bawić artylerią, przydałby mi się radiooperator. Po prostu nie chce mi się biegać do radia :D a dogadać się z kimś żeby wciśnął przycisk użyj gdy będzie w pobliżu jeszcze mi się nie udało :) Taki radiooperator nosiłby na plecach radio, ale sam nie mógłby go użyć. Tylko SL mógłby używać tego radia. Ot taka mała potrzeba współpracy między nimi...

No i przedewszystkim kilka nowych oficjalnych mapek, nie że mam coś do tych nieoficjalnych, ale te drugie mogą być niedopuszczone do rozgrywek klanowych.

Hammer:
NIE jest realistycznie. Odrzut broni (nawet tej maszynowej) strzelającej pociskiem pistoletowym nie jest tak duży. Szczególnie w przypadku pistoletów maszynowych 9mm trzymanych oburącz i dość ciężkich. A jak chcesz się przekonać osobiście to polecam wybrać się na strzelnicę (o ile jesteś pełnoletni).
Co do samolotów to się zgadzam - bez sensu na takie mapy i ten typ rozgrywek (realizm).
Jeśli chodzi o nacje to wydaje mi się, że to już kwestia zupełnie innej produkcji traktującej o froncie zachodnim.

Mati:
Co do radiooperatora to ciekawie by było gdyby tak profesja została dodana, ale gdyby on mógł używać tego radia a nie miałby latać za Sl-em żeby tamten wezwał wsparcie... A jeżeli chodzi o amunicje to można by było dodać skrzynki z amunicją na miejscu gdzie zaczyna drużyna albo jeszcze lepiej gdyby radiooperator wzywał wsparcie, które by zrzucało amunicje i granaty z jednym ale... Każdy żołnierz mógłby mieć tylko tyle magazynków ile ma na początku. Czyli jeżeli brakuje mu amunicji biegnie do skrzynki z amunicją albo mówi radiooperatorowi żeby wezwał wsparcie... Troche mało realne ale ciekawe.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version