Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)

<< < (3/23) > >>

Skar:
Heee... Dobre sobie... Mam haxy lolz... Dzięki, potraktuje to jako komplement, tak na drodze wyjaśneinia, nie bronie despertata, miał haxy-sam sie prosił o bana... Nie wnikam... Sam nie jestem zadowolony, ze i w RO zaczynają sie szerzyć wspomagacze. Staje tylko w obronie reszty teamu gdyż nie można nas wszystkich  sądzić jedną miarką za to co zrobił desperat.

--- Quote ---Nawiasem mówiąc VAC nie działa z RO.
--- End quote ---

gratuluje pomysłu na reklame wszelkich chitów

[E'sS]:
A gdzie 11 i 12 strona:((

Alex:

--- Quote ---Skar :
Heee... Dobre sobie... Mam haxy lolz... Dzięki, potraktuje to jako komplement, tak na drodze wyjaśneinia, nie bronie despertata, miał haxy-sam sie prosił o bana... Nie wnikam... Sam nie jestem zadowolony, ze i w RO zaczynają sie szerzyć wspomagacze. Staje tylko w obronie reszty teamu gdyż nie można nas wszystkich  sądzić jedną miarką za to co zrobił desperat.

--- Quote ---Nawiasem mówiąc VAC nie działa z RO.
--- End quote ---

gratuluje pomysłu na reklame wszelkich chitów

--- End quote ---

o lol nie podniecaj się tak. nie powiedziałem, że dobrze grasz i nie powiedziałem też, że masz haxy. A co do teamu to czy jesteś pewny, że Twoi koledzy nie używają czitów? Ze dwa dni temu za Desperata też byś pewnie zaręczył...

a co do VAC to tylko wierzący w bociany myśli, że VAC działa z RO. i jeżeli chodzi o reklamę haxów to mam nadzieję, że nikt nie weźmie przykładu z Desperata.

Skar:
LOL... Pewności nie moge mieć, ale to nie powód żeby zaraz nas zkreślać... Równie dobrze ktoś z waszego grona może jechać nieczysto, czy z jakiego kolwiek innego klanu... To że desperat wpadł akurat u nas to tylko przykład na to ze niestety nie wszyscy grają uczciwie... I mam nadzieje, że niedługo będzie można wyłapywać chiterów zanim sami sie pochwalą...

Yab_PL:
Desperat, co tu duzo mowic, wtopiles. Nie ma ze do testow, takie rzeczy jak 'czity do testow' wogole nie powinny nikogo obchodzic. Jeszcze pewien stopien zrozumienia bylby dla szeregowych graczy, czy nawet z fripleja, ale ty szef klanu i na dodatek admin publicznych serwerow... I sie pozniej nie dziwcie ze opinia sie wyrabia o calym klanie, ba, nawet o polskiej scenie. To ze z bse nie beda chcieli grac to pol biedy, teraz kazdy polski klan moze miec problemy z ustawieniem meczy. No i kazda wygrana Polakow bedzie podejzana.
@Skar - w sumie zachowujesz sie tak jakbys chcial wybielic Desperata. Rozumiem, obrona klanu, itd, ale imho w takiej sytuacji powinniscie sie odciac od tego i potepic. Tak zdecydowanie bardziej wiarygodniej wypadniecie. Teraz to co robisz to zalatuje to tym ze nie tylko desp. jechal u was na sterydach i nie chcesz zeby sie wydalo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version