Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)

(1/23) > >>

Alex:

--- Quote ---plonek :

--- Quote ---desperat :
Mapa Stalingrad  a koleś chce wzywać artę z .... konsoli  :D :D

http://img127.imageshack.us/img127/618/48046753zj4.jpg

--- End quote ---

ale sie usmialem :D :D :D :D :D :D :D

--- End quote ---

etam plonek jest jeszcze lepszy screen bse|desperata vel cioro (jakieś wspólne lewe konto na rolu). o szczegółach napisze się później na tym forum. tylko nie wiem czy bse będzie do śmiechu.

plonek:
hahaha :D  jesli desperat i cioro to ta sama osoba to moze mi wytlumaczysz jakim cudem obie graly w tym samym czasie i co ciekawsze potrafily ze sobą i z innymi na ts-ie rozmawiac

Alex:
to jest tylko szczegół plonek i nie rozmydlaj tematu. desperat już bana na rolu dostał a bse najprawdopodobniej też poleci.

Skar:
Z jakiej racji wszyscy mamy ponosić konsekwencje z powodu jednej osoby?? Desperat poleciał z rola, reszcie nic nie udowodniono, zresztą nie ma co...

We Francuskiej 1DB była afera o exploity... 2 osoby dostały bany na rolu ale chłopaki jakoś grają dalej...

Nooo... Chyba, że chcecie nas osądzać opierając sie na podejrzeniach, to zmienia postać rzeczy :D

--- Quote ---bse|desperata vel cioro (jakieś wspólne lewe konto na rolu).
--- End quote ---

heh dobre, mi sie wydawało że to różne osoby :D

Alex:

--- Quote ---Skar :
Z jakiej racji wszyscy mamy ponosić konsekwencje z powodu jednej osoby?? Desperat poleciał z rola, reszcie nic nie udowodniono, zresztą nie ma co...

We Francuskiej 1DB była afera o exploity... 2 osoby dostały bany na rolu ale chłopaki jakoś grają dalej...

--- End quote ---

hmmmm. grają? naprawdę? chyba nazwę zmienili. zresztą exploity to nie to samo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version