Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)

<< < (2/23) > >>

Desperat:
Swoje juz powiedzialem. Hak byl do celow testowych aby zobaczyc czy VAC to nie ściema i zobaczyć jak zachowują się gracze grający ze wspomagaczami. Wkopałem się z tym ,że wrzuciłęm screeny z Team killami i nie zauważyłem ze widac testowanego wallhacka. Ale to nie ważne Desp cziter i cacy. Szkoda mi tylko moich bobasów. To tylko gra a wielu sra się  z tym jak by to było prawdziwe zycie. Napisaliście ze Jestem hakiem i mam to w dupie.
Po za BSE JC I enclave oraz paru ludzi z którymi dobrze żyje  z po za klanow   reszta panoszy się po serwerach jak by byli panami i władcami.. ale moze ich to dowartościowywuje, Banujcie mnie najeżdżajcie sram na to.

NIE GRALEM ZADNEGO MECZU PRZY UZYCIU HAXOW

--- Quote ---Alex :

etam plonek jest jeszcze lepszy screen bse|desperata vel cioro (jakieś wspólne lewe konto na rolu).

--- End quote ---

może ty alex i max.pl to tez te same osoby ??

Skar:
Chcesz mi powiedzieć że gdybyśy rozwiązali klan, a następnie złożyli go pod inną nazwą, bylibyśmy dopuszczeni do PC? :O_o To chore... Bez sęsu...
A gdybyśmy tak zrobili... to co? Nie dopuścili byście do PC nowego klanu? lol:no

--- Quote ---może ty alex i max.pl to tez te same osoby ??
--- End quote ---

heh :D :D :D :D

max.pl:
Zrobicie jak chcecie - ciekawe ile klanów chce z wami zagrać jakikolwiek mecz.
 Desperat nie rob z siebie ofiary spisku  - bo to jest śmieszne  - trzeba ponosić konsekwencję swojej głupoty.

--- Quote ---może ty alex i max.pl to tez te same osoby ??
--- End quote ---

Dziękuję - to bardzo miły komplement dla mnie - jako osoby i gracza -  niestety nie ima sie rzeczywistości.

AdikPL:
NO MY MAMY Z NIMI MECZ 20- 12-07 na RO LADDER   i powiem ze nie mam ochoty z nimi grac i zrobimy wszytko by sie nie odbył taki mecz ,

JEST NAS TAK MAŁO w RO i jeszcze takie g.......... wypływa ,

Alex:

--- Quote ---desperat :
Swoje juz powiedzialem. Hak byl do celow testowych aby zobaczyc czy VAC to nie ściema i zobaczyć jak zachowują się gracze grający ze wspomagaczami. Wkopałem się z tym ,że wrzuciłęm screeny z Team killami i nie zauważyłem ze widac testowanego wallhacka. Ale to nie ważne Desp cziter i cacy. Szkoda mi tylko moich bobasów. To tylko gra a wielu sra się  z tym jak by to było prawdziwe zycie. Napisaliście ze Jestem hakiem i mam to w dupie.
Po za BSE JC I enclave oraz paru ludzi z którymi dobrze żyje  z po za klanow   reszta panoszy się po serwerach jak by byli panami i władcami.. ale moze ich to dowartościowywuje, Banujcie mnie najeżdżajcie sram na to.

NIE GRALEM ZADNEGO MECZU PRZY UZYCIU HAXOW

--- Quote ---Alex :

etam plonek jest jeszcze lepszy screen bse|desperata vel cioro (jakieś wspólne lewe konto na rolu).

--- End quote ---

może ty alex i max.pl to tez te same osoby ??

--- End quote ---

najstarsze i najgłupsze tłumaczenie czitera, że "w celach testowych" używał haxów. lepiej powiedz "mea culpa" i zniknij z tego forum. poza tym jest jeszcze jeden "testowy" screen sprzed kilku miesięcy na którym widać testującego+kilku kumpli. Nawiasem mówiąc VAC nie działa z RO.
no i jak sam napisałeś, że to tylko gra, więc po co za wszelką cenę chciałeś się wybić ponad przeciętność? Vodka wczoraj na TSie starał Ci się wytłumaczyć, że nie da się tego ani ukryć ani zignorować i powiedział też co powinniście zrobić. Widać nie dotarło. Wolicie najeżdżać na innych graczy próbując zrobić z siebie niewiniątka. Dlatego odpuść sobie złośliwości bo ja stwierdzam tylko fakty.
Nie twierdzę, ze wszyscy z bse używali czitów albo, że wiedzieli o tym że "szef" daje przykład bo niechciałbym kogoś niesprawiedliwie posądzić. W każdym bądź razie wątpię czy ci co grali czysto będą chcieli nadal zostać w bse.

Skar jest takie powiedzenie: "uderz w stół a nożyce same się odezwą". Po co bronisz Desperata? Może jesteś jego kumplem od "testów" haxów? Przecież sam wczoraj się przyznał na TSie do grania na czitach.  I widzę, że nie rozumiesz w jakie bagno władował was Desperat.

A jeżeli chodzi o PC to nie wiem kto będzie chciał z wami grać...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version