Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Serwer dla świeżaków
max.pl:
--- Quote ---_KaszpiR_ :
pro gamerzy w walce z botami, hahahah ;)
--- End quote ---
Niektorym za bardzo pro by sie przydało, hahaha :). Ciekawe kogo mam na myśli ?:D
asn:
albo tym co mysla ze sa kozag i przegrywają wszystkie mecze (ew wpadnie jakis remis) i nie mowie o FF;] :)"""Ciekawe kogo mam na myśli ?"""
_KaszpiR_:
--- Quote ---asn :
kaszpir sie smiejesz ale bota po modyfikacjach nie zastrzelisz :) bo juz nie bedziesz zyl :)
--- End quote ---
wiem, bo sam bralem udzial w rozwoju ze 3 botow pod CS, i byly nawet takie co widzialy przez sciane i analizowaly grubosc scian i jak byla dopowiednio gruba to walily w glowe.
efekt fajny bo giniesz zanim gdzies dobiegniesz. ;)
dzieki temu odkryto pare miesc gdzie sie wali po scianach w grze.
max.pl:
Nie wiem kogo masz na myśli - niestety jestem za mało domyślna :blush. Jeżeli możesz napisz o kogo Ci chodziło.
kryszek:
--- Quote ---asn :
albo tym co mysla ze sa kozag i przegrywają wszystkie mecze (ew wpadnie jakis remis) i nie mowie o FF;] :)"""Ciekawe kogo mam na myśli ?"""
--- End quote ---
KOZAK* a pozatym to nie masz się czym chwalić, że grałeś na piracie. A zresztą czego mam się nauczyć po botach które z jednego końca mapy potrafią mnie zabić?? Nie rozumiem ludzi, tutaj wszyscy atakują Henia, że potrafi każdego zabić, nawet niektórych przez dym podobno, a sami grają z botami, które potrafią zabić bez celowania z drugiego końca mapy...
A co do przegrywania meczy, mam nadzieje, że Enclava z 1cav'em pojadą was należycie =) I tutaj wszystko stawiam na Henia i jego lunete :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version