Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

Serwer dla świeżaków

<< < (4/8) > >>

_KaszpiR_:
asn ma na mysli JC. Chlopaki moze nie wymiataja na meczach ale przynac im trzeba ze organizacyjnie wnpagaja najlepiej jak na razie, bo od nich jako pierwszych dostalem liste meczy w jakie beda grac, z kim, i w jakich godzinach.
Bez przesady, graja od miesiaca (cos jakos tak), i wiadomo ze nikt wymiatac nie bedzie od 'dzen dobry' (no moze Heniu i pare innych osob, bo maja skill z innych gier (nie to nie prowokacja jak boga kocham)). Troche praktyki, walk z innymi klanami, popatrzenie jak to robia inni i poracowanie taktyk - w efeckie mozna osiagnac wiele.

kryszek:

--- Quote ---_KaszpiR_ :
asn ma na mysli JC. Chlopaki moze nie wymiataja na meczach ale przynac im trzeba ze organizacyjnie wnpagaja najlepiej jak na razie, bo od nich jako pierwszych dostalem liste meczy w jakie beda grac, z kim, i w jakich godzinach.
Bez przesady, graja od miesiaca (cos jakos tak), i wiadomo ze nikt wymiatac nie bedzie od 'dzen dobry' (no moze Heniu i pare innych osob, bo maja skill z innych gier (nie to nie prowokacja jak boga kocham)). Troche praktyki, walk z innymi klanami, popatrzenie jak to robia inni i poracowanie taktyk - w efeckie mozna osiagnac wiele.

--- End quote ---

No w końcu Kaszpir musze się z tobą zgodzić:P Wiem, że to było skierowane do nas, ale nie ma co sie tym przejmować, bo jak narazie takie pierdoły pisza tylko tacy "weterani" jak właśnie assasin.A co do tego, to też się zgodzę, że po miesiącu żaden klan nie bd najlepszy.

asn:
Kaszpir a kto powiedzial ze mam na mysli JC? Wiesz co mysle czy czytasz nienapisane "spoilery" :>
Kaszpir to ze graja od miesiaca to nie powod zeby odrazu obrazac na swoich klanowych forach w komentarzach.
tak btw to "kozag" wpisalem umyslnie...
co do tego ze encalve i 1st nas pokonaja to tez mam taka nadzieje bo wtedy bedziecie sobie mogli ulzyc reka w spodniach w czasie ogladania raportu z meczu i bedzie spokój.

kryszek:

--- Quote ---asn :
co do tego ze encalve i 1st nas pokonaja to tez mam taka nadzieje bo wtedy bedziecie sobie mogli ulzyc reka w spodniach w czasie ogladania raportu z meczu i bedzie spokój.

--- End quote ---

No widzisz żyjemy jedną nadzieją, więc nie mamy się o co kłócić :)

max.pl:

--- Quote ---asn :
Kaszpir a kto powiedzial ze mam na mysli JC? Wiesz co mysle czy czytasz nienapisane "spoilery"

Jak nie JC czyli...........???:D
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version