Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Serwer dla świeżaków
_KaszpiR_:
<prowokacja>
no na asteerze niech graja nuby,a an inei pro ;), jak widc na inei pustki, to znacz ze w polsce nie ma dobrych graczy?
</prowokacja>
:D
max.pl:
Guz ma 100% rację - tylko od lepszych mozna sie nauczyć grac w jakąkolwiek grę. A zamykanie nowych graczy na serwerze jest chybionym pomysłem, ponieważ od kogo mieli wtedy by się uczyć. A co do gry z botami - juz o tym kiedyś pisałam - zero przyjemności z gry, nuda jeszcze raz nuda itd. A co do Starych graczy jezeli ich tak denerwują młodzi adepci gry RO- mam nadzieje ze taki pogląd mają tylko nieliczni weterani - niech sobie stworzą zamknięty serwer i grają sami ze sobą lub z botami. I niech najlepiej sobie przypomną jak sami stawiali pierwsze kroki na serwerach.
asn:
Kryszek wyobraź sobie ze zaczynałem z botami na pirackiej wersji kiedy ty po drabinie wchodziłeś na dywan i nie wiedziałeś ze jest coś takiego jak RO... (luty-kwiecien 06).
Mowisz ze boty sa glupie i nic sie od nich nie nauczy? to ciekawe poniewaz RO.Boty po modyfikacjach i nawet te zwyczajne trafiaja bez celowania z drugiego konca mapy i wykonuja zadania wygrywajac rundy w odróżnieniu od niektorych graczy/klanów
_KaszpiR_:
--- Quote ---max.pl :
... niech sobie stworzą zamknięty serwer i grają sami ze sobą lub z botami....
--- End quote ---
pro gamerzy w walce z botami, hahahah ;)
asn:
kaszpir sie smiejesz ale bota po modyfikacjach nie zastrzelisz :) bo juz nie bedziesz zyl :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version