Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy

Czołgi - Wasza taktyka.

<< < (16/19) > >>

Mati:
Jestem jak najbardziej za! Myślę, że moi ludzie też będą chętni do takiej gry, tymbardziej, że w niedalekiej przyszłości chcemy dołączyć do Realism Ladddera. Ale to może nie tu o tym. Wrona, założ oddzielny temat i tam się zbierze ludzi i omówi szczegoły.

dr Granat:
1. czołgi - pytanie z jakiej odległości oberwałeś ? karabiny przeciwpancerne potrafiły przebić pancerz 20mm z odległości 300m a co tu mówić o dziale 5 lub 7,5 cm, z odległości 300-400m można przebić pancerz czołowy ok. 80mm
2. ja jestem przeciwny, nie grze zespołowej, ale hasłowaniu serwerów publicznych, chcecie robić "elity" ?  zakładajcie klany, jak już wspomniałem w innym wątku na forum, od graczy w RO się nie przelewa, odcinanie dostępu do serwera (nie ma znaczenia na jak długo) ponieważ:
- nie bywam na forum,
- nie używam mikrofonu (z różnych powodów),
- dołączyłem po czasie i ustaliła się już zamknięta "elita",
- itp.,
prowadzą do zniechęcenia u nowych i starych graczy

przecież RO wymusza grę zespołową i w 90% rozgrywek taka się odbywa (w mniejszym lub większym stopniu)

Mati:
Jeżeli dobrze rozumiem to 6th Sense posiada server i mógłby zaoferować go na czas tych rozgrywek ?

Tu nie ma mowy o zamykaniu żadnych publiców bo od gier w zamkniętym gronie służą prywatne servery. Wrona chce poprostu pograć z ludźmi, którzy "czają baze" i "czują klimat". A tego na publicu tak bardzo nie zaznasz.

Tomciaz_PL:
Dr. Granat - rozgrywka w RO ma się nijak do warunków rzeczywistych. Pz. III trafiał mnie z odległości ok. 400m

Wrona:

--- Quote ---Mati :
1. Jeżeli dobrze rozumiem to 6th Sense posiada server i mógłby zaoferować go na czas tych rozgrywek ?
2. Wrona chce poprostu pograć z ludźmi, którzy "czają baze" i "czują klimat". A tego na publicu tak bardzo nie zaznasz.

--- End quote ---

1: Tak, i to wpięty do pipeline. (utrzymywany z datków członków - ile kto może i jeśli może) Nie gramy tam w RO - wybór większości. Gra się w Vietconga, ARMA i OFP, w trybie cooperative. Jako, że RO posiada dość marne boty i mimo moich namów serwera RO nie będzie :(  Co do zamykania serwerów: Mamy do Vietconga dwa serwery otwarte dla wszystkich i dwa pod kluczem tylko dla zweryfikowanych członków społeczności. Nikt się nie skarży. Po zarejestrowaniu się na forum i kilku grach na 'openach' dostaje się status zweryfikowanego gracza i dostęp do zamkniętych sekcji forum, a tym samym zmienianego co jakiś czas hasła na serwy.

2: Doskonale mnie zrozumiałeś Mati.

P.S. Serwa mógłby stawiać na te 3 godziny ktoś z dobrym, stabilnym synchronicznym łączem

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version