Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy

Czołgi - Wasza taktyka.

<< < (8/19) > >>

PrezesOi:
czasami spotykam sie z tym ze ktos wali we mnie 20 strzalow i dziwi sie ze nic mi nie robi (pozdro hammer :)). nie bardzo to rozumiem bo slynne ustawienie 45 stopni rzeczywiscie pomaga, ale nie czyni czolgu nietykalnym!!! moze faktycznie nie da sie zniszczyc 1-2-3 strzalami ale wystarczy 3-4-5(maks!) w cel w jakimkolwiek ustawieniu. jezeli ktos strzela 20 razy w jeden pixel i obserwuje rykoszety, to gratuluje ... konsekwencji :D

l()rd Chick3n.pL:
znalazłem świetny sposób na to żeby żadna lamka sie do mojego czołgu nie wpakowała: strzelam po łapach i zanim ktoś pozbiera te magazynki i broń ja jestem daleko od gościa we własnym czołgu, może to niegodne pochwały ale bardzo skuteczne, naprawde

EDIT:
          Przepraszam pana, panie administratorze, będe grzeczny, już nie będe celowo strzelał do      mojej drużyny, moje zachowanie było  karygodne, prosze odblokować moje IP na serwerze gry.

trawiator:

--- Quote ---l()rd Chick3n.pL :
znalazłem świetny sposób na to żeby żadna lamka sie do mojego czołgu nie wpakowała: strzelam po łapach i zanim ktoś pozbiera te magazynki i broń ja jestem daleko od gościa we własnym czołgu, może to niegodne pochwały ale bardzo skuteczne, naprawde

--- End quote ---

Jasne, to najlepszy sposob na zgarniecie bana. Jak zobacze celowe TA (Team Attack) na respie momentalnie banuje.

PrezesOi:

--- Quote ---l()rd Chick3n.pL :

--- End quote ---

ustaw sobie boty na low i graj z nimi, bedziesz skuteczny i poziom inteligencji w grze bedzie podobny.

l()rd Chick3n.pL:
to lepsze niż łoś, któremu mówie żeby stał a ten jak naćpany jedziee wokół tygrysa, a i z takimi mi sie zdarzało grać, a i tak nic im sie nie stanie strzał po łapachnie nie zabije,a bana to i tak nigdy od tego złapałem, testowałem to i 98% skuteczności na noobki

BTW: ustawiam sie żeby wróg był na 11/1 i wale w(jak jest z przodem)pod wieżyczke, (z tyłem)
w silnik,(z boku)w silnik albo ammo jak wiem gdzie jest

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version