Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy
Czołgi - Wasza taktyka.
thebil:
Na noobki? Misiu, ty własnie takim zachowaniem kwalifikujesz się do kategorii nooba...
l()rd Chick3n.pL:
wypraszam sobie ,nie strzelam do każdego kogo napotkam, tylko do świra z którym jechałem i wjeżdżał pod tygrysa tyłem i inne gorsze rzeczy, a często jest tak że jeżdże z innymi, przede wszystkim tymi, którzy słuchają jak strzelać, prowadzić, itd, a jak masz swira który ci po wejściu do czołgu jedzie na pole minowe, to prosze podaj lepszy sposób na tych którzy mimo wielu prośb nie wychodzą i powtarzam strzelam do sklrajnych paralitów only
Macias1973:
Znam wiele innych sposobów:
1. Przysłowiowe olanie sprawy, po co sie denerwować.
2. Poproszenie Admina o interwencje/usuniecie/ostrzeżenie.
3. Prośba do tego gracza o zmianę swojego postępowania.
4. Unikanie, jazda samotnie lub z osobą sprawdzoną.
5. Zmiana serwera.
6. Przerwa na sikanie, być może osobnik zniknie, zostanie usunięty.
7. Dobra ksiązka, film, seks, a pograć innym razem.
_KaszpiR_:
8. votekick
Hammer:
--- Quote ---PrezesOi :
czasami spotykam sie z tym ze ktos wali we mnie 20 strzalow i dziwi sie ze nic mi nie robi (pozdro hammer :)). nie bardzo to rozumiem bo slynne ustawienie 45 stopni rzeczywiscie pomaga, ale nie czyni czolgu nietykalnym!!! moze faktycznie nie da sie zniszczyc 1-2-3 strzalami ale wystarczy 3-4-5(maks!) w cel w jakimkolwiek ustawieniu. jezeli ktos strzela 20 razy w jeden pixel i obserwuje rykoszety, to gratuluje ... konsekwencji :D
--- End quote ---
Hehe, też pozdrawiam :D. Przyznam, że wystrzelenie 20 pocisków z czołgu Panzer IV w kierunku twego ISa-2 (popraw jak się mylę) z dystansu 200 m (może nawet mniej) było frustrujące, ale jednocześnie bardzo pouczające i odkrywcze :D ponieważ:
- udało mi się zniszczyć T-34 rykoszetującym pociskiem od twego kadłuba :D
- zadziwił mnie twój całkowity brak reakcji na mój ostrzał :O_o (czyżbyś był Supermanem:) )
- dowiedziałem się, że na tym dystansie trafienia w płyty frontowe (wieży jak i kadłuba) oraz boczne (wieży oraz segmenty w okolicach silnika) nic nie dają i można sobie darować.
- w okolice kół (amunicja) strzelać nie mogłem bo zasłaniał je kamienny mur :)
Dziwne, że kilka, kilkanaście!!! trafień pod rząd w to samo miejsce wydaje się nie dawać żadnego rezulatatu (zamiast obniżenia wytrzymałości materiału można odnieść wrażenie, że następuje jego wzmocnienie - może przez zgniot :D )
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version