Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

DEKALOG ŁOSIA

<< < (2/6) > >>

AC| AdRain:
o tak asus - zgroza :)
przeczytaj poradnij Vodki to pomaga ;)

Biały Orzeł:
Albo bądź chamski.Zabijaj swoich by przejąć np.czołg i niczym się nie przejmuj bo inne dekle będą ci przyklaskiwać a admin i tak to będzie miał w dupie bo przecież strach zkickować gracza z klanu lub takiego którego wszyscy znają.Skumaj się z jakimś wyjadaczem i wgryź w ekipę ludzi którym się wydaje, że RO jest stworzona dla nich a będziesz wiódł spokojny i dostatni żywot GRACZA Z POLSKI.:(  Dno,wodorosty i metr mułu.Tak drogi kolego niestety wygląda czasami granie.Czujecie żółć?Bo mnie właśnie zalała:con

plonek:

--- Quote ---Biały Orzeł :
Albo bądź chamski.Zabijaj swoich by przejąć np.czołg i niczym się nie przejmuj bo inne dekle będą ci przyklaskiwać a admin i tak to będzie miał w dupie bo przecież strach zkickować gracza z klanu lub takiego którego wszyscy znają.Skumaj się z jakimś wyjadaczem i wgryź w ekipę ludzi którym się wydaje, że RO jest stworzona dla nich a będziesz wiódł spokojny i dostatni żywot GRACZA Z POLSKI.:(  Dno,wodorosty i metr mułu.Tak drogi kolego niestety wygląda czasami granie.Czujecie żółć?Bo mnie właśnie zalała:con

--- End quote ---

mam takie glupie wrazenie ze chodzi o mnie :dozingoff

Biały Orzeł:
Wrażenie jak najbardziej trafne.

plonek:
zabijaj swoich aby przejąć czołg- tak robie:D
niczym się nie przejmuj bo inne dekle będą ci przyklaskiwać a admin i tak to będzie miał w dupie bo przecież strach zkickować gracza z klanu lub takiego którego wszyscy znają- admina wtedy nie było, a inni wcale mi nie przyklaskiwali:p

Było spisać moje ID i poprosic o bana dla mnie, a tak taki łoś jak ja będzie nadal odwiedzał polskie servery i team killował graczy z własnej drużyny

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version