Linia frontu > Serwery Red Orchestra
[INEA] małe zmiany -> 24 sloty
Wawer:
Adik ogarnij się chłopie bo aż przykro się robi jak dorosły człowiek pisze takie głupoty.
To, że serwer jest publiczny nie oznacza, że nikt nie łoży na jego utrzymanie innymi słowy ma swojego właściciela ( nie jest bynajmniej utrzymywany z Twoich podatków). Co oznacza, że na tym serwerze możesz grać o ile będziesz się zachowywał zgodnie z regułami ustalonymi przez właścieciela oraz liczył się ze zadaniem osób które nim nie zarządzają w jego imieniu.
Jest tak fajna zasada : nie podoba się? - Idź gdzie indziej.
Zresztą jeśli ktokolwiek ma jakieś sugestie dotyczące serwera Inea tutaj jest właściwe do tego miejsce.
Bauer:
Z tego co pamiętam to 1cav zaczeło się pojawiać na INEI wtedy gdy my tam od dawna graliśmy dla zabawy i było O.K. (żeby nie był ot nie mam nic do graczy 1cav ale admini to co innego :):D )
Wawer:
Hmmm o ile się orientuję , że 1cav bywa na polskich serwerach co najmniej od roku.
Bauer:
Bywa oczywiście. Ale w takich ilościach na inei występują racze od nie dawna. Jeżeli się myle to przepraszam. Ale adminami to nie wiem od kiedy 1cav jest.
_KaszpiR_:
ciekawe, zescie naskoczyli na ta rezerwacje slotow od kiedy zwiekszyla sie ilosc slotow na serwerze
jakos wczesniej przez pare miechow wam to nie przeszkadzalo....
desperat, przykro mi to mowic ale bywanie na serwerze i adminowanie a bywanie na serwerze/adminowanie i zglaszanie mi problemow to troche dwie sprawy
alex i warman systematycznie mi wzracaja rozne uwagi na temat serwera - dlatego maja sloty.
jakbym dal wiecej slotow, np wszystkim adminom to dopiero byla by masa kickow na slota.
Sadek: to ze wylatywales nie bylo zwiazane z aktywnoscia adminow - sprawdzilem logi bo takie rzeczy sa logowane - i wynika z logow ze miales problemy ze steamem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version