Linia frontu > Serwery Red Orchestra
[INEA] małe zmiany -> 24 sloty
wiciu:
Kaszpir zapomniałem Ci wspomnieć. Faktycznie na serwerze któryś z adminów robił za "rezerwatora slotów" Wiem bo sam zostałem wykopany z serwera na którym adminuję. Ale oczywiście grałem na fejku. Pewnie nawet gdybym nie gral to i tak by sie nie kapneli o co biega. NIE wspominałem o tym .. ale jednemu kolesiowi z 1stCav wspomnialme ze chyba zmienię jakieś zasady jesli chodzi o adminów.
NA ŻADNYM Z SERWERÓW INEA NIE BYŁO I NIE BĘDZIE PRZYPADKÓW KOPANIA GRACZY POD ZROBIENIE MIEJSCA DLA KOLEGI Z KLANU. !
CZY TO JASNE PANOWIE ?
Pomijam fakt że wczesniej serwerm nikt sie nie interesował :) o czym wspomniał Kaszpir :)
To tyle i więcej w temacie się nie będę wypowiadał.
jeslli chcecie sie odsnieśc do tego co tutaj napisalismy .. dyskutujemy na forum serwerowym
Desperat:
ok wiem ,że nie zasługuje xD :p :D
Omg! 405 postów :D
Alex:
--- Quote ---AdikPL :
...
warman napisal podczas grania na inea"NIECH WSZYSCY TERAZ ŁADNIE SIĘ PRZYWITAJĄ Z 1ST BO JAK NIE TO KICK"
ktos robił screany wiec jak tylko sie znajda to dam na potwierdzenie
--- End quote ---
przytocz to tak jak było, albo najlepiej wklej screena.
coval:
jejku mnie tez wczoraj bodajze wywalilo z serwera to weszlem na specta i nie plakalem bo admin ma rezerwacje albo kolega admina chcial pograc :)...coz zdaza sie...admin jest jak maszyna losujaca :D
--- Quote ---Z tego co pamiętam to 1cav zaczeło się pojawiać na INEI wtedy gdy my tam od dawna graliśmy dla zabawy i było O.K. (żeby nie był ot nie mam nic do graczy 1cav ale admini to co innego )
--- End quote ---
a co do 1stCav na INEA to mi sie wydaje ze to oni rozruszali ten serwer ;)
Dziki_Koziol:
--- Quote ---Bauer :
Jednym z obowiązków jest pewnie robienie miejsce na serwie kolegom. I losowe wybieranie kto ma odpaść :)
--- End quote ---
Głownym obowiązkiem jest robienie miejsca kolegom. Przecież wiadomo nie od dziś, że nikt z tagiem [1stCav] nigdy nie czekał na spekcie na miejsce na serwerze. :O_o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version