Linia frontu > Serwery Red Orchestra

[INEA] małe zmiany -> 24 sloty

(1/14) > >>

wiciu:
Kaszpir pracuje...ale Kaszpir nie jest sam. Dzisiaj na serwerze INEA podniosłem ilośc slotów do 24. Grało sie dobrze. Nie obserwowałem lagów na innych serwerach  gier stojących na tej maszynie.
Tak więc bujamy się na 24 slotach. Być może faktycznie developer RO coś zadziałał w temacie optymalizacji.
Panowie i nieliczne panie...zachęcam do tworzenia tego serwera na forum gry.inea.pl. Tylko waszymi głosami i zainteresowaniem jestem w stanie prowadzić takie gry w sici INEA. Brakl zainteresowania ze strony graczy, czy też bierne korzystanie z zasobów maszyny są gwoździem do trumny sceny RO w PL.
Bądźcie aktywni... dyskutujcie.. dajcie coś z siebie.... a my z wielką radością damy wam miejsce do wspólnej zabawy.

TO nieco dramatyczny apel... ale muszę powiedzieć że jestem przerażony poziomem polskiego e-sportu w PL. Polacy nie potrafią grać w gry komputerowe .. niestety.
Zmieńmy to. Albo bawmy się na serwerach w Niemczech... jako pariasi.

_KaszpiR_:
no bez przesady z tym esportem, bo wiekszosc to szuka sponora do jakiegos miernego klanu (mam na mysli CS ;) ), a sponsorzy wogole nie maja pojecia co sie od nich chce wiec sie w to nie pchaja.

ja to mam nadzieje ze opcja rozdawania zaproszen do sprobowania gry za free przez 10 dni pomoze w rozpropagowaniu gry.

Wawer:
No właśnie te zaproszenia to free trial przez 10 dni?

trawiator:
Tak.

Bathin:

--- Quote ---wiciu : Dzisiaj na serwerze INEA podniosłem ilośc slotów do 24. Grało sie dobrze. Nie obserwowałem lagów na innych serwerach  gier stojących na tej maszynie. Tak więc bujamy się na 24 slotach.
--- End quote ---

Lol, na prawdę w świetle 50-cio slotowców to nie lada wyczyn, brawo !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version