Linia frontu > Serwery Red Orchestra
[INEA] małe zmiany -> 24 sloty
BartBear_[PL]:
Wawer żeby dowodzić trzeba mieć posłuch, jak on faktycznie mówił pisał i w końcu - po wojskowemu - bluzgał i nic to oznacza chyba tylko tyle że w realnym życiu sprawę wyjaśniłby dobór naturalny, a tak to tylko z puli respawnu kolejne zasoby zostały uszczuplone przez takie zachowanie :)
Niedoświadczone wojsko powinno traktować doświadczonego dowódcę jak prawie Boga, bo to jedyna choć niepewna szansa na przetrwanie na polu walki dla nich :D
Soltys:
--- Quote ---Wawer :
To za co cenię scenę R.O. to między innymi fakt, ze tak bardzo różni się od freeplayu w Ceesa. Nie ma wyzywania się i bluzgania
Jeśli komus nie podoba się styl gry niedoświadczonych graczy może po prostu zmienic serwer na inny. Jest parę zachodnich serwerów na których można pograć na wysokim poziomie.
Z polskimi graczami jest zazwyczaj tak, ze zwykle zaczynają swą przygode z R.O. na polskich serwerach.
Jeśli taki niedoświadczony gracz zostanie zbluzgany przez "pro" gracza to raczej nie zachęci go do grania, co?
Moim zdaniem, gdy ktoś się bierze za dowodzenie, to jak każdy dowódca musi mieć świadomość, że obok doświadczonego wojska , bedzie musiał pokierowac także "świeżaczkami".
A bluzganie i wyzywanie to oznaka słabości i nieskuteczności a nie motywacja.
--- End quote ---
Moze tez byc znacznie gorzej, taki zbesztany nowy gracz moze sie zniechecic do polskiej sceny lub wogole przestac grac. W RO jest ten problem ze juz sie starzeje, coraz mniej graczy wita na serwery wiec powinnismy jakos to promowac jako bardziej obeznani gracze. Gdy widze nowego "plejera" to staram sie opowiadac na jego pytania ("Jaki klawisz jest od VoIPa?") to najlepiej odpowiedziec jemu oraz poczuc satysfakcje ze sie przyczynilo do promocji dobrej i milej atmosfery na serwerze. A besztajac nowego gracza ktory dopiero zaczyna gre, mozna sie narazic adminowi co moze zaowocowac "bananem", oraz stracic dobre imie (o ile sie je ma) i byc postrzeganym za awanturnika.
Cumak69:
Panowie a pamietacie czasy boiska szkolnego?Grało sie fajnie,kulturalnie ale jak cos sie spieprzyło,to wiache puszczali nawet najbardziej kulturalni
Biały Orzeł:
A mi ostatnio na INEI gra się bardzo dobrze.Nie mam lagów,kultura skoczyła:)Tylko restartuje(czasami) mi grata pomiędzy mapami,nie wiem czy to wina serwera czy mojego złomu:con
szpara16:
Chyba raczej twojego ,,zlomu" bo mi chodzi wszystko dobrze. A ile masz ramu bo to od tego tez chyba zalezy ja mam 512 i jest ok...pozdro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version