Linia frontu > Serwery Red Orchestra

lol

<< < (3/14) > >>

Wawer:
Co do map jest jeszcze icp na którym chyba są same standardowe mapy. A roundlimit na "customach" jest rzeczywiście tragiczny...

ps. ja gram w ceesa i to całkiem sporo:p

Alex:
wiem, że na icp są "standardy" ale ostatnio jak tam gralem (a było to już dość dawno temu) to vote byl tak głupio ustawiony, że mogleś wybierać tylko te mapy które nie byly jeszcze grane. Widocznie administratorzy nie chcą zrozumieć, że gracze mogą mieć chęć zagrać 30x pod rząd baksan zamiast grać wszystkie mapy ktore są wrzucone na serwer. Zresztą ostatnio nie gra chyba na nim zbyt dużo osób.

slowak111:

--- Quote ---Alex :

Z map dla mnie nr1 to: stalin, odessa, krasnyj, basovka.

--- End quote ---

Ile można w to grac? Ja już sie trochę przejadłem.
Lubie customi:yes
Co do roundlimit , sie zgadzam.

ciocia|Ola:
slowak111: ...Ja już sie trochę przejadłem...

cała przyjemność w tym, żeby się delektować a nie przejadać
a co do map obecnych - jest tak, że ich nie znam :( i miesiące upłyną na  poznanie ich &#8211; boo... nie należę do osób grających 24 godziny na dobę. I jak znam życie &#8211; dojdą następne następne i następne...... i następne. Dlatego popieram tych co są za standartowymi  mapkami :) Jakiś spokój w przyrodzie musi być.

Wrona:
Nooo, niech nam nikt nie wpycha, że wszyściutkie customy są gorsze. Owszem, zdarza się lipa, czy bugi, ale nie we wszystkich! Ludzie wypijcie sobie raz podwójną melisę, posłuchajcie chwilę reggae i bez uprzedzeń spróbujcie zagrać RoadToHill, Aprilshowers, Korosten, Kurlandkessel, Snowy Forest i kilka innych.

Limit 2, i możliwość grania jednej mapy ile wola!!! Ponure to jest, kiedy zostaje do wyboru tylko kilka najbardziej nielubianych mapek, albo za dużych / za małych i trzeba wybierać...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version