Linia frontu > Serwery Red Orchestra
lol
Alex:
do upadu. jeden lubi brunetki a drugi blondynki. wolę grać na kilku dobrych mapach niż na niegrywalnych wymysłach.
YankeSmgn:
Slowak:
Lubisz customy ? NIe ma problemu idz sobie pograj na custom, tylko oddajcie mi/nam mapy infantry !!
wujek|T3N54MC024W523:
taaaaak BAD PLACE kicks ass, dm6 tez miotla, w sumie to grywalem na dm2,3,4 i 6 ;) no i quaketown, jeszcze dobry byl tryb 1/1 arena:) czy jakos tak, heh klasyka
jak tak czytam ze tylu ludzi jeszcze pamieta Q1 to sam bym teraz chetnie pogral:) tez gdzies mialem Q1:) kochana ta gra byla strasznie... kilka plyt? u mnie wersja mega wypas z modami zapewniajacymi niekonczace sie orgazmiczne spazmy zajmowala bagatela 300mb...
Wrona: tu nikt nie ma uprzedzen tylko stwierdza sie fakty, ze niektore customy sa tak nudne jak reagge przy sluchaniu dluzszym niz 3 kawalki pod rzad;) a standardy w przeciwienstwie do customowych polproduktow, pieszczone byly z pewnoscia dluzej i beta-testowane nalezycie, stad sa wywazone i grywalne przez dlugi czas
ja wole grac na mapach przy ktorych nie musze zazywac srodkow psychoaktywnych by mi sie podobaly
wiec blagam zostawcie chociaz jeden serwer na standardzie i niech Szanowne Grono Wszechwladnych Adminów Trzymajacych To Wszystko Za Jaja zobaczy samo gdzie bedzie wiecej ludzi grac
tyle na temat tym razem;)
pozdrawiam wszystkich
Mati:
Wawer: Na ICP nastąpiła pewna aktualizacja i w zestawie map znajdują się teraz dwie mapy niestandardowe. Są nimi Koitos1944 oraz ReadToHill_combined.
Alex: Takiego czegoś już nie ma...
A teraz kilka uwag ode mnie. Na serverze customowym, tak jak wcześniej wspomnieli inni powinien być round limit ustawiony na 2 albo 3. Więcej nie trzeba bo tylko ludzie się zaczynają nudzić.
Jeżeli chodzi o server z mapami standardowymi i wgraniem map z MPC. Myślę, że to był chybiony pomysł i należałoby (tak jak wspomnieli wcześniej inni) przenieść je na server z mapami niestandardowymi. Jeżeli w którymś z patchy zostaną one dodane do map standardowych, to wtedy się je wrzuci na server ze standardami.
Alex:
--- Quote ---Mati :
Alex: Takiego czegoś już nie ma...
--- End quote ---
Tak szczerze mowiąc nie wiem o co chodzi i czego juz nie ma. jezeli chodzi o ustawienia icp to juz dawno na nim nie gralem i byc może zmieniło się co nieco na lepsze.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version