Linia frontu > Serwery Red Orchestra

lol

<< < (2/14) > >>

Wrona:

--- Quote from: PrezesOi ---roundlimit =5? to kolejna bzdura która skłania ludzi do disconnecta
--- End quote ---

True

Alex:
roundlimit max =2. a najlepiej go wylaczyc. jest przecież vote. jak ludzie chcą grać 5x pod rząd factory to niech grają.
nie będą uciekać z serwera.

wujek|T3N54MC024W523:
popieram zostawienie chociaz jednego serwera ze standardami bo te sa nierzadko duzo lepiej dopracowane od tych customowych / contestowych, widac nie kazdy robol map wie o czyms takim jak culling i oswietlenie:) robia wiec mapy, scena zyje, ludzie sie ciesza... wiem to jest fajne, ale pozniej nie dosc ze taka mapa nie wyglada bo nie wiedziec czemu oswietlenie do kitu, to jeszcze wszystko sie sra jak windows 95 :| <sick>

sorry ale kupilem gre moze tydzien temu i chcialbym se pograc, dotychczas dobrze sie gralo a odkad te customy wszedzie... nie ma gdzie grac, poki co robie to na zagranicznych serwerach bo na polskich same kijowe mapy, nie zebym kogos obwinial jeno swoje zdanie przedstawiam, zawsze moge se standardy pykac zagranica i tak tez czynie nikomu krwi nie psujac jednakowoz niniejszy temat wydal sie przecudna okazja do wyrazenia swej opinii :)

zapraszac nowych graczy i taki kicz im pokazywac to nie wzbudzi podziwu a odrzuca;) chcecie zywej sceny RO, dbajcie o tradycje, standardy musza byc, w QUAKE1 mape DM4 katowalem bite 6 lat od wydania gry, a mapa ta byla... w standardowym zestawie map

pozdrowienia ze stalingradu

PrezesOi:
Pewnym problmem jest to że całe HQ zarzadzające serwerami uwielbia nowinki typu custom.
Bad Place? Ta mapa wymiatała.. druga na której dużo się grało to DM6. Btw-w Q1 jeszcze ktoś grywa?

Alex:
Od dawna nie gram już na serwerze z customami bo większość map, przynajmniej dla mnie jest malo ciekawa i tym samym mało grywalna. I tutaj z Wujkiem się zgadzam, że w większości mapki te, to jest "kicz" najprawdopodobniej wrzucone na serwer na zasadzie, że im więcej tym lepiej albo "od przybytku głowa nie boli". Grę dobija też tragiczny roundlimit którego na customach być nie powinno.

Z map dla mnie nr1 to: stalin, odessa, krasnyj, basovka. I dziwne jest to, że wcale nie jestem nimi znudzony. Widocznie mają to "coś". A może ktoś zna jakiś serwer na ktorym te mapy "lecą" najczęściej?

Q1- to była gra; w zasadzie pierwsza w którą grałem po lanie. Bad Palace-świetna mapa do gry 1x1. Lubiłem jeszcze serię "miastowych" map ale nazw już niestety nie pamiętam. :(. A swoją drogą Q1 wraz z mnóstwem map mam gdzieś jeszcze na płytkach...

ps. gra ktoś jeszcze w css?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version