Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

MOD pancerny

<< < (3/33) > >>

Tomciaz_PL:
MOD jest świetny. Dopiero teraz widać potęgę tych maszyn (w szczególności Tygrysa). Pociski wreszcie przestały się odbijać od wież, jak 37mm ppanc. od pancerza przedniego KW-2. Pierwsze co zwróciło moją uwagę, to zredukowany ślad smugacza -  przestał wyglądać jak przerośnięte latające ognisko. Jest mały i przemieszcza się  jakby szybciej :). Skróceniu uległ również czas ładowania pocisków do działa głównego, co mam za plus - większe zbliżenie do warunków bojowych. W tym muratorze widzę przyszłość pancernych rozgrywek w RO :). Oby tak dalej! :)

pastor44:
Mi rowniez bardzo sie spodobal, chociaz testuje go dopiero od kilku dni
Ale jestem pełny optymizmu co do przyszlosci walk pancernych w RO :D
nareszcie cos sie ruszylo a to wszystko dzieki zaangazowaniu takich ludzi
jak Amizaur
Wielkie dzieki za Armored Beasts:)
(jest mozliwosc zeby tego moda/mutatora wprowadzic na Polski serwer?)

Wrona:
Już jest na Asterze! Dzięki Admini!

_KaszpiR_:
Jest na obu asterach, jak się gracze podłączają to ściąga się dodatek osobom go nie mającym - idzie bardzo szybko.
Fakt, że pociski inaczej latają, w niektórych czołgach bardziej opadają, oraz są mniejsze - może dlatego że nie ma tego latającego ogniska. I chyba są rzeczywiście szybsze, bo wczoraj na aradzie naprawdę byłem zdziwiony prędkością jaką latały.

Niestety wydaje mi się, że strzelający tygrys nie produkuje w ogóle ognia z lufy, jedynie kupę dymu, który szybko znika :/
Za to IS2 jest mordercą - wczoraj Góral nieźle płakał z tego powodu, no ale przeładowywanie trwa długo. Dlatego mniejsze czołgi są bardziej zaczepne z powodu prędkości przeładowania, no ale trochę są mniej żywotne.

Wydaje mi się też, że zmieniono strzelanie z karabinów maszynowych w pojazdach.

Co więcej, fajne są odgłosy jakie dodali - np od rykoszetów, jedynie takie piardy z uderzenia pocisku czasem są dziwne.

seba200:
Wszytko sie zgadza co piszesz:) - przeladunki zostaly zmienione do bardziej realnych, rykoszety zapodane z combat mission:) - predkosc liczona 1:1 bo posiki mozna bylo obserwowac do tej pory co bylo bzdura i korygowac strzal hehe - generalnie jak pisalem wczesniej - wreszcie da sie grac:)

ps. respekt dla IS-2-a:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version