Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
MOD pancerny
daj5zl:
Fajnie by bylo gdyby dodali pociski dymne dla czolgow. Nie tylko by pomogly piechocie dla przebiegniecia jakiegos obszaru ale tez zwiekszylo by szanse dla T34 przeciwko tygrysom i panterom strzelajac pociskiem dymnym pod sam czolg. Dalo by to wtedy wieksze szanse sovietom na otwartym terenie w celu objezdzenia tygrysa z boku. Powinna tez byc mozliwosc uszkodzenia dziala w czolgu poprzez uszkodzenie np. lufy albo optyki w czolgu. Teraz dzieki temu modowi bedzie mozna bardzo latwo zginac. Dlatego powinni wedlug mnie troche zmienic celnosc dzial (zeby pociski lataly bardziej na boki). Tak samo jak to jest z piechota zrobione w tej grze, czyli ze w przeciwienstwie do np. call of duty, czesto wystarczy 1 strzal zeby zabic, ale zeby nie bylo tak latwo autorzy tej gry znacznie utrudnili celowanie i dzieki temu jakies sa tam szanse na przezycie. Tak samo z czolgami mogli by troche ten lot pociskow zmienic szczegolnie ze podczas wojny niektore czolgi mialy gorsze i lepsze optyki co sie odbijalo na celowaniu. Jak wiadomo niemcy mieli najlepsze optyki a ruscy za to mieli beznadziejne co nawet mozna zauwazyc w grze combat mission. W tej grze czesto wymiana ognia miedzy czolgami trwa nawet 2 minuty na odleglosci np. 1km. a w RO wystarczy tylko ustawic dobry zasieg i juz po czolgu...
_KaszpiR_:
to chyba nie widziales jak w defaultowej wersji RO 4 czolgi moga walic w jakiegos ruska przez 5 min i sa SAME rykoszety a ten niemiec ich kosi....
uwazam ze tera gra jest bardziej wywazona, a wiecej zmian bedzie pewnie potem
zmiany uszkodzen o jakich mowisz beda pewnie wprowadzone potem - szczegolnie usmiercanie zalogi w zaleznosci do trafienia.
daj5zl:
KaszpiR wiem o tym ale mi chodzi o same trafienie w cel, bo teraz dzieki temu modowi czesto wystarczy 1 strzal i juz po czolgu dlatego wedlug mnie powinni jakos ten tor lotu pocisku bardziej urozmaicic bo jak ktos umie dobrze ustawiac zasieg w ro to nawet i z 2km za pierwszym strzalem trafi w cel a w grze combat mission to czasem na odleglosci 1km czolgi potrafia strzelac w siebie minute i zaden z nich nie trafi.
PS. Dlaczego na aster nie ma juz tego moda?? Dzisiaj gralem i jest tak jak zawsze...
piter306:
Starczyło by dać wpływ wiatru na pocisk i było by gut.
Wrona:
No nie... Trudno Polakowi dogodzić... Już jest super, w porównaniu do vanilla Ro naprawdę wypas, są widoki na wiecej zmian i dopracowanie mutatora, Amizaur ciężko pracuje... Ja proponuję sugestie zgłaszać bezpośrednio Amizaurowi. Znaleźć go można na forum http://www.forum.cmhq.pl/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version