Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

skargi i wnioski

<< < (2/4) > >>

Bathin:
A mnie zawsze wk.. jak sobie dzieci robią jakieś założenia co do broni na serwerach gdzie nie ma żadnego ograniczenia co do wyboru broni.  Jeżeli chcecie się tak bawić to załóż jeden z drugim swój serwer i np. nap.. się po bani kolbami. Ja na miejscu voodo robiłbym to samo. Kolejny przykład czemu nasze serwery świecą pustakami.
Pzdr

Hadess:

--- Quote from: A mnie zawsze wk.. jak sobie dzieci robią jakieś założenia co do broni na serwerach gdzie nie ma żadnego ograniczenia co do wyboru broni. Jeżeli chcecie się tak bawić to załóż jeden z drugim swój serwer i np. nap.. się bo bani kolbami. Ja na miejscu voodo robiłbym to samo. Kolejny przykład czemu nasze serwery świecą pustakami. ---
--- End quote ---

hmm.mówisz że przez to nasze serwery świecą pustkami... to dlaczego wtedy było ze 20 osób?! Z resztą jeżeli 90% osób zgodziło się na grę z ograniczeniem broni to dlaczego reszta po prostu nie mogła zmienić serva?
pozdrawiam wszystkich
Hadess

BartBear_[PL]:

--- Quote ---Bathin :
A mnie zawsze wk.. jak sobie dzieci robią jakieś założenia  [...]

--- End quote ---

No dużo można o mnie powiedzieć ale nie "dziecko" (nie liczę tego że wciąż gram w gry komputerowe oczywiście :D )bo (przynajmniej teoretycznie) moje dziecko mogłoby być w wieku niektórych z graczy RO :wink
A co do ustalania przez graczy broni i warunków "pojedynku" - to taka rycerska nutka :D to jestem ZA na przykład na mapkach bez założeń taktycznych - czyli czysta rzeźnia jak w/w Hell, fullmj , czy Grey Ghost Of War (chociaż tam są punkty do przejmowania, ale bardzo rzadko rozgrywka obejmuje ich zdobywanie - wtedy kończy się piorunem grę w tą klimatyczną mapkę). Po pierwsze jest to pewien trening w broni która w normalnych rozgrywkach używana jest sporadycznie, po drugie uderzanie buttendem rifla znaczy się "bashowanie" kolbą, czy rżnięcie bagnetem zapobiega kamperstwu, które na tego rodzaju mapach odrzuca od rozgrywki :) Na pewno w "trybie dowolności" broni serwer z Hell opustoszałby o wiele szybciej niż to wyglądało w "ustawce" 8)

Bathin:
Przepraszam za "dzieci", sam jestem już w podeszłym wieku jak na gracza, a moja wrogość co do takich założeń wzięła się z czasów mojej pierwszej gry MP Iron Storm. Był tylko jeden sensowny serwer, niemiecki i kiedy człowiek już wbił się na niego okazywało się że jeden szwab z drugim wymyślił "only knife" . Ale jaka radocha była gdy rzuciło się w stado pajaców biegających za sobą z nożykami granat rozpryskowy, 10 trupów:D, oczywiście kończyło to się kickiem, ale zabawa przednia.
Pzdr

BartBear_[PL]:
"non taken" :p ...no ale po wyjaśnieniach to faktycznie traumatyczne skojarzenia masz z przeszłości, więc pewnie i mnie by szlag trafiał słysząc teraz jak ktoś dyktuje warunki, z tym że jak pisałem w poprzednim poście tutaj ma to jakiś cel, a i serwerów wiele jakby co:wink
Pzdr.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version